Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το Renault Grand Austral;

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε το Renault Grand Austral;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το Renault Grand Austral;

ΝΕΑ

Η Renault παρουσίασε το Austral, τον αντικαταστάτη τού Kadjar, όμως οι άνθρωποί της έχουν ήδη τον νου τους στην επόμενη εκδοχή του.

Advertisement
Advertisement

Αυτή δε θα είναι άλλη από το Grand Austral, το οποίο εξελίσσει ήδη η Renault. Όπως προδίδει η ονομασία του, η γαλλική εταιρεία συνεχίζει την πρακτική να προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν το νέο μοντέλο και σε επταθέσια εκδοχή.

Η γαλλική εταιρεία σταμάτησε την παραγωγή τού Grand Scénic νωρίτερα εντός της χρονιάς, βάζοντας τέλος και στην ιστορία τού συγκεκριμένου μοντέλου όπως το γνωρίζουμε. Έτσι τη μεταφορική ικανότητά του θα αναλάβει να συνεχίσει το Grand Austral.

Η επταθέσια εκδοχή του αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός τής επόμενης χρονιάς και ήδη η διαδικασία των δοκιμών εξέλιξής του βρίσκεται προς το τέλος της.

==> Οδηγούμε το Renault Austral στην Ισπανία

Advertisement
Advertisement

Προφανώς, το Grand Austral θα είναι μεγαλύτερο σε μήκος από την πενταθέσια έκδοσή του. Και αυτό βασίζεται στην πλατφόρμα «CMF», στην εκδοχή της που ονομάζεται «CMF-C». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τμήμα τού αμαξώματος προς τις πίσω πλαϊνές κολώνες αυτού διαθέτει μικρότερη κλίση, συγκριτικά, ώστε να επιτρέπει το κατάλληλο ωφέλιμο ύψος για τους δύο επιπλέον επιβάτες.

Advertisement

Κατά τα λοιπά, το Grand Austral δεν αναμένεται να έχει διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά στα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες και τη μάσκα, δηλαδή τα ουσιαστικά, προσδιοριστικά εξωτερικά στοιχεία τού μοντέλου. Προς το παρόν, από τη Renault δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται το Grand Austral, ωστόσο δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν από αυτούς με τους οποίους θα πωλείται το Austral (φωτογραφίες).

Advertisement

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο θα είναι διαθέσιμο τόσο με τον 1.3 TCe με διάταξη ήπιας υβριδικής διάταξης (12 V) μέγιστης ισχύος 140 ίππων και 158 ίππων αντίστοιχα όσο και στην Plug-in Hybrid έκδοση «E-Tech» μέγιστης συνδυαζόμενης ισχύος 199 ίππων (200, ονομαστικά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Renault Austral, το υποβραχιόνιο που κάνει τη διαφορά (+video)
Renault Twingo: Δίνει «χρώμα» στη ζωή σας!
Renault Austral: Ο ήχος της ποιότητας (+video)