Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε την υβριδική Porsche 911;

Ελλάδα 12:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε την υβριδική Porsche 911;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε την υβριδική Porsche 911;

ΝΕΑ

H νέα Porsche 911 είναι πλέον και επίσημα γεγονός εδώ και μερικές ημέρες μετά και την αποκάλυψή της στην έκθεση αυτοκινήτου στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών. Το νέο μοντέλο των Γερμανών έχει σχεδιαστεί ώστε να παραχθεί και σε υβριδική έκδοση, κάτι που αναμένεται να αργήσει. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ήταν λογικό η νέα γενιά της Porsche 911 να σχεδιαστεί από τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρίας για να φέρει στην γκάμα της και μία (τουλάχιστον) υβριδική έκδοση. Αυτό είναι κάτι που έχει παραδεχθεί και ο διευθυντής παραγωγής της Porsche, August Achleitner στο βρετανικό Auto Express.

Αυτό όμως που παραδέχθηκε επίσης είναι και το μεγάλο μεγάλο διάστημα που θα πάρει για να δούμε την πρώτη υβριδική 911 στην ιστορία να περνά στην παραγωγή. “Θα είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη αυτού του αυτοκινήτου, αυτό σημαίνει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια από σήμερα”, δήλωσε ο Achleitner. Για να σας γλιτώσουμε από τους υπολογισμούς, το 2022 είναι το έτος που σύμφωνα με τον Achleitner θα εμφανιστεί η πρώτη υβριδική 911.

Το υβριδικό σύστημα της 911 αναμένεται να είναι προσανατολισμένο στην απόδοση με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν όσο αφορά την τοποθέτησή της εντός της γκάμας του διάσημου γερμανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

porsche-911-carrera-992-2019-2

Οι δύο που επικρατούν περισσότερο αφορούν μία έκδοση που θα αποτελεί εναλλακτική της στάνταρ έκδοσης της 911, ενώ η άλλη την θέλει στην κορυφή της απόδοσης ως εναλλακτική πρόταση της 911 Turbo. Η ισχύς από τον ηλεκτροκινητήρα θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς, ενώ θα υπάρχει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας.