Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το ολοκαίνουργιο Peugeot 408;

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το ολοκαίνουργιο Peugeot 408;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το ολοκαίνουργιο Peugeot 408;

ΝΕΑ

Με μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση και με έντονα crossover στιλ το ολοκαίνουργιο 408 ξεκινά μέσα στους επόμενους μήνες την εμπορική του πορεία.

Advertisement
Advertisement

Μια ακόμη ελκυστική επιλογή έρχεται να προστεθεί σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα. Κάτι που να συνδυάζει την άνεση και το κύρος μίας λιμουζίνας με την πρακτικότητα και τη χρηστικότητα ενός SUV.

Αυτό είναι το νέο Peugeot 408 που αποστασιοποιείται από το κλασικό σεντάν σχήμα και αποκτά μία κουπέ προσέγγιση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Από την άλλη, τόσο η εμβληματική μάσκα όσο και το πίσω συμπαγές σχήμα συμπληρώνουν ένα εκλεπτυσμένο αμάξωμα που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο συνονθύλευμα.

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς διαστάσεων, το νέο 408 φτάνει σε μήκος τα 4,69 μέτρα με το μεταξόνιο των 2.787 χιλιοστών να εγγυάται μεγάλους και άνετους χώρους, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους (πορτμπαγκάζ από 536 έως 1.611 λίτρα). Η Peugeot έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια και προτεραιότητα σε κάθε λεπτομέρεια για κορυφαία επίπεδα φινιρίσματος και κομψότητας σε ένα hi-tech περιβάλλον που δημιουργεί το 3D i-Cockpit της Peugeot.

Το νέο Peugeot 408 έχει μια γκάμα από τρεις αποδοτικές εκδόσεις. Η πρώτη εφοδιάζεται με τον πολύ-βραβευμένο τρικύλινδρο κινητήρα PureTech των 1,2 λίτρων που αποδίδει 130 ίππους. Οι άλλες δύο είναι υβριδικές plug-in με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και με την Hybrid 180 e-EAT8 να αποδίδει 180 ίππους, ενώ η τετρακίνητη Hybrid 225 ίππους.

Advertisement

Το νέο Peugeot 408 θα φιγουράρει στις ελληνικές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων τους πρώτους μήνες του 2023. Οι τιμές πώλησης θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot 208: Η premium έκφραση στα super mini
Η Peugeot επιταχύνει τον εξηλεκτρισμό
Επίσημο: Το ηλεκτρικό Peugeot e-208 αναβαθμίζεται