Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το Audi A3 Allstreet;

Ελλάδα 23:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το Audi A3 Allstreet;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το Audi A3 Allstreet;

ΝΕΑ

Δυναμικά και με ένα ακόμα μοντέλο συνεχίζει στην πιο δημοφιλή κατηγορία, αυτή των οχημάτων ελευθέρου χρόνου, η Audi…

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου κερδίζει συνεχώς έδαφος καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που αγοράζουν καινούργιο αυτοκίνητο και επιλέγουν να είναι αυτής της κατηγορίας. Με τη ζήτηση να είναι υψηλή και τα μερίδια να ανεβαίνουν συνεχώς είναι απολύτως λογικό να βλέπουμε ολοένα και περισσότερα νέα μοντέλα αλλά και νέες προτάσεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες..

Η Audi για φέτος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, μεταξύ άλλων και ένα νέο μοντέλο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία του. Ο λόγος για το Audi A3 Allstreet, το οποίο βασίζεται στο γνωστό σε όλους Α3 αλλά έχει εξελιχτεί σε τέτοιο βαθμό που θα λέγαμε πως είναι ένα καθαρόαιμο SUV. Η εταιρεία άλλωστε με έδρα το Ingolstadt μόνο τυχαία δεν κατανάλωσε πολλούς μήνες εξέλιξης για να το φέρει σε ένα επίπεδο που δεν θα είναι απλά ένα υπερυψωμένο A3. Μην ξεχνάμε και την εμπειρία που διαθέτει τόσο με το σύστημα τετρακίνησης (βλέπε Quattro) όσο και με την εξέλιξη σε θέματα ποιότητας κύλισης.

Με δυνατότητες εκτός δρόμου, ποιότητα κατασκευής Audi και κινητήρες που θα καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα πελατών, το A3 Allstreet είναι σίγουρο πως θα βάλει σε σκέψη πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Περιμένουμε τις τιμές…

Το νέο μοντέλο που θα έρθει να πλαισιώσει τη γκάμα του Α3 αναμένεται στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, τον ερχόμενο Απρίλιο, άρα λίγο πριν από το Πάσχα τα πρώτα αυτοκίνητα θα κυκλοφορήσουν στους ελληνικούς δρόμους.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εισαγωγική εταιρεία για το Audi A3 Allstreet, αλλά είναι σίγουρο πως θα «κοντράρει» ακόμα και μοντέλα από εταιρείες που δεν χαρακτηρίζονται premium.

Advertisement

Πολύ σύντομα θα μάθουμε τόσο τις τιμές όσο και τις εκδόσεις

 

Advertisement

*οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το MG Cyberster;
Όλα τα μοντέλα της BYD – Πόσο κοστίζουν
Χαμός στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων – Οκτώβριο η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα

 

Advertisement