Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το MG Cyberster;

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το MG Cyberster;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το MG Cyberster;

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό roadster το οποίο δεν αργεί να έρθει στη Ελλάδα θα έχει πολλά άλογα και χαμηλή τιμή…

Advertisement
Advertisement

Η μάρκα που αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη για την ελληνική αγορά ακούει στο όνομα MG και είναι κάτι που αποτυπώνεται στις πωλήσεις αλλά και στη ζήτηση που έχουν τα μοντέλα της. Η MG είναι μία μάρκα που έχει αλλάξει χέρια, τα τελευταία χρόνια, ανήκει στους Κινέζους και όπως φαίνεται από το τελικό προϊόν, το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Μόνο τον Ιανουάριο η μάρκα διέθεσε 418 αυτοκίνητα στην Ελλάδα και τα στοιχεία για το μήνα που διανύουμε δείχνουν πως θα είναι εξίσου πολύ καλά. Στην επιτυχία της MG παίζει σημαντικό ρόλο το κάθε μοντέλο ξεχωριστά, η τιμή, τα 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης αλλά και η υποστήριξη στο after sales του Ομίλου Συγγελίδη.

Προς το παρόν στη γκάμα υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα μοντέλα. Τα ZS και HS ανήκουν στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου ενώ τα MG4 και MG5 είναι δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα hatchback και station wagon αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και πάνω από 500 άλογα

Πολύ σύντομα η γκάμα θα μεγαλώσει με ένα ακόμα μοντέλο που και να… θέλει δεν θα μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο λόγος για το Cyberster, ένα εντυπωσιακό σπορ διθέσιο roadster που θα έρθει σε διάφορες εκδόσεις και με πολλά άλογα που θα ξεπερνούν ακόμα και τα 500.

Το εκκεντρικό μοντέλο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto θα έρθει στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο. Αρχικά θα κάνουν την εμφάνισή τους λίγα αυτοκίνητα ενώ οι μαζικές παραδόσεις στο αγοραστικό κοινό θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Advertisement

Λίγο υπομονή…

Χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι και το άνοιγμα των θυρών το οποίο γίνεται προς τα πάνω. Αναφορικά με την τιμή, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, ωστόσο ακούγεται πως θα είναι ιδιαίτερα προσιτές για τέτοιο αυτοκίνητο. Αρχικά οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από την Αγγλία, οπότε και τότε θα πάρουμεκαι μία πρώτη γεύση με το κόστος του Cyberster.

Advertisement

Μέχρι τότε, υπομονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια μάρκα βγάζει τα λιγότερα προβλήματα;
Αποκάλυψη: Ποιος φέρνει τα αυτοκίνητα της μεγάλης BYD στην Ελλάδα;
Δοκιμή: Peugeot E-208 156 PS