Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η κορυφαία Ford Mustang Dark Horse;

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η κορυφαία Ford Mustang Dark Horse;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η κορυφαία Ford Mustang Dark Horse;

ΝΕΑ

Η πισωκίνητη Mustang 7ης γενιάς αφορά V8 κινητήρα χωρητικότητας 5.0 λίτρων και αποδίδει 454 άλογα. Σύμφωνα με την Ford ο ήχος της θα σπάει… κόκκαλα

Advertisement
Advertisement

Το όνομα Mustang είναι συνυφασμένο με τα λεγόμενα muscle cars, αυτά με την coupe σχεδίαση, τα μεγάλο καπό και τους θηριώδεις κινητήρες (αν και τα τελευταία χρόνια αυτό έχει κάπως αλλάξει).

Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του μύθο, το δικό του brand name, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες. Μην ξεχνάμε πως αναφερόμαστε σε ένα σπορ αυτοκίνητο με το οποίο χιλιάδες μεγάλωσαν και το είχαν σε αφίσα στο δωμάτιο τους…

Πλέον αναμένουμε στην Ελλάδα την 7η γενιά της Ford Mustang η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο με κινητήρα χωρητικότητας 5.0 λίτρων αλλά σε διάφορές εκδόσεις. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η κορυφαία με την κωδική ονομασία Dark Horse. Η συγκεκριμένη αποδίδει 454 ίππους, έχει καλύτερο στήσιμο από τις «απλές» Mustang ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι και πισωκίνητη, όπως άλλωστε όλες οι Mustang με θερμικό κινητήρα.

Σε περιορισμένο αριθμό

Advertisement
Advertisement

Η… απόλυτη Ford Mustang Dark Horse θα έρθει στην Ελλάδα σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, οι πρώτες θα εμφανιστούν τον ερχόμενο Μάιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παραγγείλουν από τώρα σε μία εκ των δύο εκδόσεων, αυτή με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων και αυτή με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Τιμολογιακά η πρώτη κοστίζει 92.052 ευρώ και η δεύτερη 96.061 ευρώ.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ferrari ετοιμάζει τη νέα 812 Superfast με τον θεϊκό V12 (+video)
Η νέα BMW M5 θα είναι… κτήνος
Όλη η Ελλάδα σε μια τζαμποσακούλα!