Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το νέο ηλεκτρικό Mini

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το νέο ηλεκτρικό Mini

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το νέο ηλεκτρικό Mini

ΝΕΑ

Θα κατασκευάζεται στην Κίνα και θα ονομάζεται επίσημα Cooper. Οι τεχνικές λεπτομέρειες αναμένονται.

Advertisement
Advertisement

H Mini έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου της ηλεκτρικού μοντέλου, που και πάλι θα είναι τρίθυρο, θα ονομάζεται Cooper και θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2024.

Από τις φωτογραφίες αυτές διαπιστώνουμε την εξέλιξη του κλασικού σχήματος και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα σύγχρονο. Από πλευράς εξωτερικών διαστάσεων το μήκος παραμένει μικρό, στα 3,80 μέτρα, αλλά το αυξημένο πλάτος και το αναλογικό μεγάλο μεταξόνιο καθιστούν την εικόνα του ιδιαίτερα δυναμική.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με το Mini που ξέρουμε εδώ δεν υπάρχουν τα πλαστικά προστατευτικά στα φτερά καθώς και τα διακοσμητικά στο αμάξωμα, μιας και έχει επιλεγεί μια πιο μινιμάλ προσέγγιση.

Το εσωτερικό του νέου Mini δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά αναμένεται να ακολουθεί και αυτό τη μινιμάλ λογική, ενώ είναι απίθανο να μην διατηρηθεί η χαρακτηριστικά μεγάλη στρογγυλή οθόνη στο κέντρο το ταμπλό.

Advertisement

Πέρα από την ηλεκτρική έκδοση θα υπάρχουν και συμβατικές με τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης οι οποίες θα κατασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην τελική ευθεία το ηλεκτρικό Mini Countryman
Η BMW έβαλε «φρένο» στους Κινέζους για το fake Mini
Large σε όλα του το καινούργιο MINI Countryman