Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το νέο PHEV Mitsubishi Eclipse Cross στην Ελλάδα

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το νέο PHEV Mitsubishi Eclipse Cross στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το νέο PHEV Mitsubishi Eclipse Cross στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Αποκλειστικά ως plug in hybrid διατίθεται στην ελληνική αγορά το ιαπωνικό SUV.

Advertisement
Advertisement

Το Mitsubishi Eclipse Cross ανανεώθηκε αισθητικά και προσφέρει χώρους και χαμηλό κόστος χρήσης.

Το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV έχει ανανεώθηκε πρόσφατα, με τους Ιάπωνες να δίνουν έμφαση στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα και σε ορισμένες αισθητικές παρεμβάσεις που τονώνουν το σύγχρονο προφίλ του κομψού SUV. Σημαντική προσθήκη, η οθόνη multimedia αφής 8 ιντσών που είναι υπεύθυνη για το hi tech στοιχείο που ενδεχομένως να χρειαζόταν το Mitsubishi Eclipse Cross για να είναι αρκετά σύγχρονο και ανταγωνιστικό κατά το σύνολο του.

Advertisement
Advertisement

Εκεί που τα πηγαίνει εξαιρετικά χωρίς αμφιβολία είναι στο θέμα της κατανάλωσης καυσίμου και γενικότερα ενέργειας, καθώς τεχνολογικά έχει αυτό που πρέπει για να κοστίζει το λιγότερο στις καθημερινές μετακινήσεις. Εφοδιάζεται με βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων απόδοσης 98 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν για κάθε άξονα) απόδοσης 82 ίππων εμπρός και 95 ίππων πίσω. Η μπαταρία χωρητικότητας 13,8 kWh είναι υπεύθυνη για την ηλεκτρική αυτονομία 45 χιλιομέτρων και είναι σε θέση να φορτίσει πλήρως από 25 λεπτά σε ταχυφορτιστή μέχρι 4 ώρες σε απλή οικιακή πρίζα.

Η συνδυαστική απόδοση για το ιαπωνικό PHEV είναι 188 ίπποι και υπόσχεται εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μόλις 46 γραμμάρια CO2/χλμ. Το Mitsubishi Eclipse Cross λοιπόν διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις Invite, Intense και Instyle Plus με τιμή αγοράς 45.900 ευρώ, 48.000 ευρώ και 51.700 ευρώ αντίστοιχα. Το τετρακίνητο SUV μπορεί να γίνει μία συμφέρουσα επιλογή σε περίπτωση που εκμεταλλευτεί κάποιος το μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΕ: Νέο ιστορικό χαμηλό στις πωλήσεις νέων ΙΧ – Ποιες εταιρείες άντεξαν
Πρώτη γεύση από το νέο και ευρωπαϊκό Μitsubishi ASX
Το μέγεθος μετράει: Χαριτωμένο μικρό ηλεκτρικό από την Mitsubishi

Advertisement