Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα Mercedes GLS;

Ελλάδα 14:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα Mercedes GLS;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα Mercedes GLS;

ΝΕΑ

Η νέα γενιά της Mercedes GLS είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ελλάδα. Δείτε πόσο κοστίζει η «S-Class» των SUV στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes GLS είναι το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της γερμανικής φίρμας, η οποία μπαίνει στην τρίτη της γενιά (ονομαζόταν «GL» στις δύο προηγούμενες και «GLS» μετά την ανανέωση της 2ης γενιάς) για να προσφέρει κορυφαία άνεση, ευρυχωρία, δύναμη και πολυτέλεια (διαβάστε τις οδηγικές μας εντυπώσεις από το ταξίδι στην Utah των Η.Π.Α.).

Προσφέρεται με τρεις σειρές καθισμάτων και μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες, διαθέτοντας ένα επιβλητικό αμάξωμα μήκους 5.207 χλστ. και πλάτους σχεδόν 2 μέτρων. Οι χώροι στο εσωτερικό της είναι πολύ μεγάλοι, ενώ παράλληλα άκρως εντυπωσιακό είναι και το κόκπιτ με τις μεγάλες ψηφιακές οθόνες του συστήματος MBUX πάνω στο ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Στους κινητήρες της, η νέα GLS διαθέτει 3 μηχανικά σύνολα, τα οποία συνδυάζονται με το ήπιο υβριδικό σύστημα της Mercedes, EQ Boost. Η γκάμα ξεκινά με τον 6κύλινδρο 3λιτρο diesel των 286 και 330 ίππων για τις GLS 350 d και 400 d, ενώ κορυφώνεται στην GLS 580 με τον 4λιτρο V8 κινητήρα βενζίνης των 489 ίππων. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 9G-Tronic και σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

H GLS εφοδιάζεται επίσης με το σύστημα E-Active Body Control και στάνταρ με αερανάρτηση, η οποία μεταβάλει συνεχώς τη συμπεριφορά του αμαξώματος ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες. Υπάρχει ακόμη και σύστημα που ξεκολλά το αυτοκίνητο από δύσκολες, εκτός δρόμου συνθήκες.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στις τιμές της, η νέα Mercedes GLS κοστίζει στην Ελλάδα από 133.740 ευρώ στην έκδοση 350 d 4MATIC. Για την έκδοση GLS 400 d 4MATIC το κόστος είναι 140.500 ευρώ, ενώ η κορυφαία GLS 580 4MATIC κοστίζει από 147.120 ευρώ. Φυσικά, σε όλες τις εκδόσεις ο εξοπλισμός είναι υπέρ-πλήρης.

Advertisement