Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η μεμβράνη προστασίας για ένα Tesla;

Ελλάδα 15:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει η μεμβράνη προστασίας για ένα Tesla;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η μεμβράνη προστασίας για ένα Tesla;

ΝΕΑ

Η Tesla βρήκε ακόμα έναν τρόπο για να κερδίζει χρήματα. Αυτή τη φορά δίνοντας τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος στο αμάξωμα των μοντέλων της. Με το αντίστοιχο αντίτιμο, φυσικά…

Advertisement
Advertisement

Η πρακτική των ανθρώπων της Tesla να προσπαθούν να γεμίζουν τα ταμεία της εταιρείας αφορά κυρίως τις υπηρεσίες αναβάθμισης των συστημάτων του αυτοκινήτου ή την αγορά μεγαλύτερης ισχύος, μετά την απόκτηση του οχήματος.

Επίσης, είναι γνωστό, ότι η αμερικανική εταιρεία καθυστερεί να παρουσιάσει νέα μοντέλα ή να επανασχεδιάσει τα υπάρχοντα στην γκάμα της. Όμως, βρίσκει τρόπους να τα διατηρεί επικαιροποιημένα.

Αυτή τη φορά, ανακοίνωσε ότι δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων της να ανανεώσουν το όχημά τους με το να αλλάξουν τον χρωματισμό του αμαξώματος και να το προστατεύσουν στον χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Tesla, αυτό γίνεται με την εφαρμογή προστατευτικής μεμβράνης η οποία διατίθεται σε νέα χρώματα τα οποία χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες: Αυτά τα οποία (στις ΗΠΑ) κοστίζουν 7.500 δολάρια (περίπου 7.065 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία) και αυτά τα οποία κοστίζουν 8.000 δολάρια (περίπου 7.535 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

Αναφορικά με αυτά της πρώτης, οι ονομασίες τους είναι «Slip Grey», «Satin Ceramic White» και «Satin Stealth Black». Αυτά της δεύτερης ονομάζονται «Glacier Blue», «Forest Green», «Satin Rose Gold» και «Crimson Red».

Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε από την Tesla, η μεμβράνη θα προστατεύει το αμάξωμα και το χρώμα τόσο από φθορές που προκαλούνται από τον ήλιο ή τις καιρικές συνθήκες, όσο και από γρατσουνιές από μικροσύγκρουση ή βανδαλισμό ή από κάποιο πετραδάκι που θα πεταχτεί με δύναμη προς το αυτοκίνητο.

Τέλος, στην τιμή για την τοποθέτησή της -αλλά και την αλλαγή χρωματισμού- στο αμάξωμα ενός Model 3 ή ενός Model Y περιλαμβάνεται και το κόστος εργασίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι στο γερμανικό Gigafactory
Πόσo αντέχουν οι μπαταρίες στα Tesla;
H Tesla ανανεώνει και το Model Y