Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο μπορεί να διαρκεί η αναπαλαίωση μιας Bentley T Series;

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο μπορεί να διαρκεί η αναπαλαίωση μιας Bentley T Series;

ΝΕΑ

Πόσο μπορεί να διαρκεί η αναπαλαίωση μιας Bentley T Series;

ΝΕΑ

Η Bentley ανέλαβε με το ειδικό της τμήμα που προχωρά τέτοιες εργασίες για τους πελάτες της, μια εκτεταμένη αναπαλαίωση σε μια σπάνια T Series του 1965.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία ξεκίνησε το 2016 αλλά οι τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας για τις ανάγκες των νέων μοντέλων, την έβαλε σε «παύση».

Τώρα όμως η Bentley ξεκίνησε και πάλι τις διαδικασίες αποκατάστασης του πρώτου μοντέλου T και αναμένεται να ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες στις αρχές του 2023. Το τμήμα Heritage Collection που έχει αναλάβει την αναπαλαίωση, θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί, προκειμένου το αυτοκίνητο να πάρει τη θέση που του αξίζει στο μουσείο της εταιρείας. Η Bentley λέει ότι έχει αποκαταστήσει τον κινητήρα και έχει «γδύσει» το πλαίσιο του αυτοκινήτου για να προχωρήσει σε πλήρη αποκατάσταση όλων των μεταλλικών δοκιμών στοιχείων του αυτοκινήτου.

Αναφορικά με τον κινητήρα, πρέπει να πούμε πως είναι ένας V8 με χωρητικότητα 6,23 λίτρων που αποδίδει 225 ίππους και πήρε μπροστά μετά από 15 χρόνια ακινησίας. Τόσο για τον κινητήρα, όσο και για το κιβώτιο ταχυτήτων, η Bentley ανέφερε πως ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση και δεν χρειάστηκαν εκτεταμένες επεμβάσεις, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ήταν πάρα πολλά χρόνια σε μια αποθήκη.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley παρουσίασε την τετράθυρη T Series στην αγορά το 1965 και για την εποχή του, ήταν πολύ ιδιαίτερο το γεγονός πως η τελική του ταχύτητα ήταν 185 χλμ./ώρα, ενώ τα 100 χλμ./ώρα από στάση, ήταν υπόθεση 10,2 δευτερολέπτων. Η πρώτη έκδοση της Τ Series, έμεινε στην παραγωγή έως το 1977, μετά από συνολική παραγωγή 1.868 αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Bentley Bentayga Speed ​​Space Edition: Όταν το διάστημα είναι το όριο
Φορτηγό διανομών λιώνει Lamborghini Aventador και Bentley (+video)
Tρελή και απίθανη πτήση μέσα στο εργοστάσιο της Tesla (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement