Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φορτηγό διανομών λιώνει Lamborghini Aventador και Bentley (+video)

Ελλάδα 12:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φορτηγό διανομών λιώνει Lamborghini Aventador και Bentley (+video)

ΝΕΑ

Φορτηγό διανομών λιώνει Lamborghini Aventador και Bentley (+video)

ΝΕΑ

Έχουμε δημοσιεύσει πολλές ιστορίες για άτομα με σπορ αυτοκίνητα που υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους και διαλύουν τα αυτοκίνητά τους.

Advertisement
Advertisement

Μερικές φορές, ωστόσο, οι ιδιοκτήτες των supercars δεν φταίνε πραγματικά, όπως συνέβη σε αυτό το ατύχημα.

Δυστυχώς, τα ακριβά σπορ αυτοκίνητα ήταν… σταθμευμένα στον δρόμο εμπρός από το σπίτι του ιδιοκτήτη τους στο Μπέβερλι Χιλς. Εκεί ένα φορτηγό διανομών έπεσε πάνω τους και τα διέλυσε. Η Lamborghini Aventador και μια Bentley πιθανώς Continental (αλλά είναι τόσο στρυμωγμένη που είναι δύσκολο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα) βρέθηκαν κάτω από το φορτηγό.

Η Pepe’s Towing Service, η εταιρία γερανοφόρων οχημάτων που ανέλαβε να μετακινήσει το φορτηγό και δημοσίευσε το βίντεο, λέει ότι ο ιδιοκτήτης οχημάτων και σπιτιού ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος. Η εταιρία, σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ατύχημα γράφει ότι η Aventador άξιζε ένα εκατομμύριο δολάρια ενώ το σπίτι κοντά στα 10.000.000.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό, αλλά το φορτηγό ήταν φορτωμένο «έχασε» τα φρένα του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να… μπει αναποδογυρίζοντας μέσα στο σπίτι. Αυτό εξηγεί γιατί και τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν εντελώς.

Μαζί με τη Lamborghini και τη Bentley, ζημιές από το ατύχημα υπέστη και μια Mercedes-Maybach. Βλέποντας το video θα προσέξετε πως σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα, οι ζημιές ήταν μάλλον λιγότερες. Σύμφωνα με την εταιρεία Pepe’s Towing, το φορτηγό σφηνώθηκε κάτω από μια προεξοχή του σπιτιού, κάνοντας την ρυμούλκηση του ιδιαίτερα δύσκολη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aguero: Αντίο στο ποδόσφαιρο, αντίο και στη Lamborghini του
Δείτε μια Lamborghini Aventador SV με custom εξάτμιση στο δυναμόμετρο (+video)
Φλέγεται για έκτη ημέρα το πλοίο με τις Porsche και τις Bentley – Τι φταίει;

Advertisement