Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για το βάψιμο αυτής της Lamborghini Huracan;

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για το βάψιμο αυτής της Lamborghini Huracan;

ΝΕΑ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για το βάψιμο αυτής της Lamborghini Huracan;

ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan Sterrato Opera Unica έχει μια χειροποίητη κρυστάλλινη απόχρωση, που δικαιολογεί τον τίτλο της «μοναδικής».

Advertisement
Advertisement

Η Huracan μπορεί να είναι sold-out, μέχρι το τέλος της παραγωγής της, η οποία αναμένεται αργότερα το 2023, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Lamborghini να δημιουργήσει μια άλλη ειδική έκδοση Sterrato.

Η «Opera Unica», με ένα ζωγραφισμένο στο χέρι εξωτερικό, που συνδυάζει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του δείπνου VIP για την 60η επέτειο της Lamborghini.

Η διαδικασία -που απαίτησε 370 ώρες δουλειάς, από το τμήμα εξατομίκευσης της φίρμας- ξεκίνησε με τη συμπαγή βαφή Blue Amnis, η οποία χαράχθηκε στο χέρι, με τις αποχρώσεις Blue Grifo και Blue Fedra.

Advertisement
Advertisement

Το ζωντανό που προκύπτει έχει αποτέλεσμα κρυστάλλου και παγωμένου υγρού, που δεν μοιάζει με καμία άλλη Huracan.

Η Lamborghini λέει ότι η μοναδική απόχρωση εμπνεύστηκε από τις «ζωντανές μπλε αποχρώσεις της θάλασσας και του ουρανού της Σαρδηνίας», που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο.

Το bodykit της Sterrato είναι βαμμένο σε μαύρο ματ, συμπεριλαμβανομένων των φαρδύτερων φτερών, της οροφής, των πλαϊνών μαρσπιέ, των εμπρός περιβλημάτων LED και των ποδιών του προφυλακτήρα, ενώ η ίδια διαμόρφωση επιλέχθηκε για τις ζάντες Morus 19 ιντσών. Το εσωτερικό έχει επίσης μπλε θέμα, με δέρμα και Alcantara βαμμένα σε πιο σκούρα απόχρωση Blu Delphinus και λεπτομέρειες στο πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα Celeste Phoebe.

Advertisement

Υπάρχουν άφθονα εκτεθειμένα ανθρακονήματα, λεπτομέρειες κρυστάλλου και μια ειδική πλάκα, που υπενθυμίζει το συλλεκτικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, το οποίο και αναμένεται να καταλήξει σε κάποιον εκλεκτό πελάτη της Lambo.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα περιμένετε για μια Lamborghini Revuelto (+ video)
Εν κινήσει η διάδοχος της Lamborghini Huracan (+video)
Κάρφωσε μία Lamborghini κάτω από νταλίκα