Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάρφωσε μία Lamborghini κάτω από νταλίκα

Ελλάδα 1:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάρφωσε μία Lamborghini κάτω από νταλίκα

ΝΕΑ

Κάρφωσε μία Lamborghini κάτω από νταλίκα

ΝΕΑ

Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός μιας Lamborghini Aventador που καρφώθηκε κάτω από φορτηγό.

Advertisement
Advertisement

Τα supercars είναι γνωστά για τις κορυφαίες επιδόσεις τους, την μελετημένη αεροδυναμική και το πολύ χαμηλό τους προφίλ. Μάλιστα το χαμηλό τους ύψος έχει βρεθεί σε αρκετές περιπτώσεις στο επίκεντρο ταινιών δράσης με σκηνές όπως να περνούν κάτω από νταλίκες τη στιγμή που κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Κάτι ανάλογο από ότι φαίνεται φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να κάνει ένας οδηγός στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. Η Lamborghini Aventador που είχε στα χέρια του ο οδηγός κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε έναν αυτοκινητόδρομο (I-75) όταν έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε κάτω από μια νταλίκα.

Advertisement
Advertisement

Το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός της Aventador σώθηκε από θαύμα παρά το γεγονός ότι σχεδόν τα 3/4 του supercar βρέθηκαν κάτω από φορτηγό. Η ειρωνεία είναι ότι η συγκεκριμένη Lamborghini έχει το παρατσούκλι «σφήνα», λόγω του αεροδυναμικού της σχήματος και του ύψους μόλις 1,36 μέτρων.

@egrullon12 #trucker #I75 #besafe #lamborghini #accident #fyp #trending ♬ original sound – Emmanuel Grullon

Η Lamborghini σύμφωνα με την αστυνομία είχε εντοπιστεί από τις αρχές να κινείται με ταχύτητες πάνω από τα 160 χλμ./ώρα. Μάλιστα οι αρχές είχαν βγάλει έκτακτη ενημέρωση για την πολιτειακή αστυνομία για την «γρήγορη» Aventador λίγα λεπτά πριν γίνει το ατύχημα. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά το συμβάν μας υπενθυμίζει ότι οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστες ταχύτητας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Lamborghini SC63 LMDh στο Goodwood
Τα πάντα όλα για την Lamborghini Revuelto
Μια εκκεντρική Lamborghini Diablo πιο επίκαιρη από ποτέ