Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εν κινήσει η διάδοχος της Lamborghini Huracan (+video)

Ελλάδα 8:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εν κινήσει η διάδοχος της Lamborghini Huracan (+video)

ΝΕΑ

Εν κινήσει η διάδοχος της Lamborghini Huracan (+video)

ΝΕΑ

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και από τις… κάμερες. Δείτε το νέο υπερόπλο της Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Πολλά έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί, για το hypercar, που θα αντικαταστήσει την Huracan, στη γκάμα της Lamborghini.

Θεωρούμε, με βάση τις λιγοστές επίσημες διατυπώσεις στελεχών της φίρμας, ότι εγκαταλείπεται ο παραδοσιακός V10 κινητήρας των 5,2 λίτρων, δίνοντας τη θέση του σε έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8, που θα συνεργάζεται με υβριδικό σύνολο.

Κάτι ανάλογο, με τη νέα Revuelto. Η εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει να τοποθετήσει τον ηλεκτροκινητήρα μεταξύ του θερμικού κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, δίνοντας στο υπεραυτοκίνητο με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini αποκάλυψε ήδη ότι θα χρησιμοποιήσει το νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων διπλού συμπλέκτη του Revuelto στο διάδοχο της Huracan.

Από εκεί και πέρα, προσπάθησε να «θολώσει τα νερά», αλλά ο φακός «συνέλαβε», για πρώτη φορά, το αυτοκίνητο δοκιμών. Το βίντεο έχει αρκετό θόρυβο, που δεν βοηθά στη εξαγωγή συμπερασμάτων, για την επιλογή του μηχανικού συνόλου, είναι όμως μια καλή πρόγευση για το αυτοκίνητο0 που θα αντικαταστήσει την Huracan.

Advertisement

Το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο διαθέτει στενούς προβολείς που βρίσκονται πάνω από μεγάλα ανοίγματα ψυγείου στον προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος, έχει μια ενιαία εξαγωνική απόληξη της εξάτμισης, ψηλά από το κέντρο, και τα φωτιστικά σώματα είναι «κρυμμένα» με αυτοκόλλητα.

Advertisement

Με δεδομένο ότι η διάδοχος της Huracan, αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2025, μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε πολλές περισσότερες αποκαλύψεις, για το νέο μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Lamborghini SC63 LMDh στο Goodwood
Προ των πυλών το νέο hypercar της Lamborghini
Τα πάντα όλα για την Lamborghini Revuelto