Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσες Bugatti να πάρεις με μια επίσκεψη στο εργοστάσιο;

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσες Bugatti να πάρεις με μια επίσκεψη στο εργοστάσιο;

ΝΕΑ

Πόσες Bugatti να πάρεις με μια επίσκεψη στο εργοστάσιο;

ΝΕΑ

Ειδικά αν είσαι και οικογενειάρχης, έχεις οικονομική άνεση και είσαι παθιασμένος με τα μοντέλα και την κουλτούρα της Bugatti, δεν αποκλείεται να το παρακάνεις.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του για τη Bugatti, ένας πιστός πελάτης της μάρκας, πήγε στο εργοστάσιο και πήρε από ένα αυτοκίνητο για τα μέλη της οικογένειας.

Αν δεν ήταν και οι δύο «μεγάλες», η είδηση θα ήταν λίγο πιο… νορμάλ (!) αλλά με την ταυτόχρονη παραλαβή μιας Chiron Super Sport 300+, καθώς και μιας Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition με πιστοποίηση «La Maison Pur Sang», ο πιστός οπαδός της Bugatti και καλός οικογενειάρχης, έσπασε τα κοντέρ. Μαζί με τις δύο προαναφερθείσες, ο πελάτης της Bugatti (για προφανείς λόγους δεν μαθαίνουμε το όνομά του) αγόρασε και έξι (6) Baby Bugatti II– «για τα παιδιά», με τις πολυτελείς κουκούλες να έχουν πάνω και το όνομα του κάθε ενός από αυτά…

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τον οποίο προέβη σε αυτή την κίνηση της «αγοράς του αιώνα», ήταν για να μυήσει τα παιδιά του στην κουλτούρα της Bugatti. Κατά την επίσκεψη της οικογένειας στο Molsheim, είχαν όλοι μαζί τη χαρά να ξεναγηθούν στους χώρους του εργοστασίου και στα εργαστήρια όπου διάφορες νέες δημιουργίες της εταιρείας βρίσκονται σε εξέλιξη. Το μόνο που μάθαμε για τον ευτυχή οικογενειάρχη- αγοραστή των 8 νέων αυτοκινήτων, είναι ότι έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με τον Andy Wallace, τον επίσημο οδηγό δοκιμών της Bugatti.

Ο Wallace είχε τη χαρά να υποδεχτεί το φίλο του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να τον συνοδέψει σε όλη την ξενάγηση, σημαντικό μέρος της οποίας είναι μέσα στο «βασικό πακέτο» εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν όλοι οι πελάτες της εταιρείας. Η Bugatti είναι πολύ περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους (πλούσιους) πελάτες της, προσπαθώντας να τους κάνουν να αισθάνονται ιδιαίτερα σημαντικοί και ξεχωριστοί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο! Η Bugatti ανακαλεί μια Chiron για μία… βίδα
Η Bugatti Centodieci μπαίνει στην παραγωγή
H Baby Bugatti στην υπηρεσία του αεροδρομίου του Dubai

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement