Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα χιλιόμετρα θα κάνει ηλεκτρικά το νέο VW Tiguan PHEV;

Ελλάδα 23:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα χιλιόμετρα θα κάνει ηλεκτρικά το νέο VW Tiguan PHEV;

ΝΕΑ

Πόσα χιλιόμετρα θα κάνει ηλεκτρικά το νέο VW Tiguan PHEV;

ΝΕΑ

Η Volkswagen θα παρουσιάσει την καινούργια γενιά του Tiguan προς τα τέλη του έτους και η τεχνολογία που θα έχει επιβάλλεται από τη σύγχρονες τάσεις.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο crossover της Volkswagen, με την έννοια που δίνουμε σε αυτόν τον όρο στη σύγχρονη εποχή της Αυτοκίνησης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007 στην αγορά.

Δεκαέξι χρόνια αργότερα, η γερμανική εταιρεία έχει σχεδόν έτοιμη την τρίτη γενιά του μοντέλου το οποίο αλλάξει, συγκριτικά.

Το καινούργιο μοντέλο θα διατίθεται και σε Plug-in Hybrid έκδοση, σε δύο εκδοχές αναφορικά με τη μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ του κινητήρα, η οποία θα είναι 204 ίπποι και 272 ίπποι, αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο αυτοκίνητο θα έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες οι οποίες θα δίνουν αυξημένη θεωρητική αυτονομία κίνησης ως αμιγώς ηλεκτρικό η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα φτάνει τα 120 χλμ.

Το καινούργιο Tiguan βασίζεται στη πλατφόρμα «MQB Evo». Ως τώρα, γνωρίζομε ότι το μήκος του νέου (πενταθέσιου) μοντέλου θα είναι αυξημένο κατά 32 χλστμ. και το ύψος του αμαξώματος κατά 5 χλστμ.

Advertisement

Επίσης, το μεταξόνιο θα είναι παρόμοιο με αυτό της παρούσας γενιάς του μοντέλου. Όπως είναι γνωστό θα φτάνει τα 2.681 χλστμ. έναντι των 2.678 χλστμ. τώρα.

Advertisement

Η έκδοση Allspace, δηλαδή η επταθέσια, θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από ό,τι τώρα και θα παρουσιαστεί αργότερα. Τέλος, ένα χαρακτηριστικό του νέου Tiguan το οποίο αναφέρουν με επιμονή οι άνθρωποι της Volkswagen είναι η τεχνολογία των LED φώτων τα οποία θα διατίθενται στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Κάθε προβολέας θα αποτελείται από 19.200 φωτεινά μικροστοιχεία καθένα από τα οποία θα είναι σε θέση να λειτουργεί αυτόνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkswagen: Τι συμβαίνει με τα ηλεκτρικά της;
Το VW Golf R μπορεί να πάρει τα βουνά
Τι θα αλλάξει στο Volkswagen Golf το Euro 7

Advertisement