Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως βλέπει ο Lewis Hamilton τη νέα Mercedes-Benz S-Class; (VIDEO)

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως βλέπει ο Lewis Hamilton τη νέα Mercedes-Benz S-Class; (VIDEO)

ΝΕΑ

Πως βλέπει ο Lewis Hamilton τη νέα Mercedes-Benz S-Class; (VIDEO)

ΝΕΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον video με πρωταγωνιστές τη νέα ναυαρχίδα της Mercedes-Benz, τον Lewis Hamilton και τον συνιδρυτή της Nvidia, Jensen Huang, προβάλλει με ωραίο τρόπο τα νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τη νέα S-Class ακαταμάχητη στην κατηγορία της.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για να προωθήσει την S-Class τελευταίας γενιάς.

Βάζοντας τον επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton και τον συνιδρυτή της Nvidia, Jensen Huang πίσω από το τιμόνι της νέας S-Class, η Mercedes Benz πετυχαίνει και το ενδιαφέρον του κοινού να κεντρίσει αλλά και τα στοιχεία τεχνολογικής υπεροχής της νέας της limo να προβάλλει. Το πρώτο μισό αυτού του video παρουσιάζεται από τον Hamilton, ο οποίος φαίνεται να εντυπωσιάζεται με την S-Class τελευταίας γενιάς, σε επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας– αφού αυτά του λείπουν από το εργασιακό του περιβάλλον που είναι γεμάτο σκληρές αναρτήσεις και καθίσματα. Κατά τη διάρκεια του video, ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 παρουσιάζει τις αυτόνομες δυνατότητες στάθμευσης του πολυτελούς sedan της Mercedes-Benz, ενώ επίσης στέκεται στο Dynamic Select και την ικανότητα του αυτοκινήτου να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες του δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Huang, εστιάζει κυρίως στην τεχνολογία που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο. Ως συνιδρυτής της Nvidia, ο αμερικανοταϊβανός δισεκατομμυριούχος γνωρίζει σαφώς τα σημεία στα οποία έχει παίξει το ρόλο της η συμμετοχή της εταιρείας του στην εξέλιξη της νέας S-Class. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρία ισχυρά GPU της Nvidia και ο Huang λατρεύει τα γραφικά υψηλής ευκρίνειας του ταμπλό οργάνων του οχήματος και του κεντρικού συστήματος ψυχαγωγίας. Είναι πραγματικά πολύ καλά γυρισμένο το video της Mercedes-Benz και αξίζει για κάποιον να διαθέσει λίγα λεπτά από το χρόνο του για να το δει.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Κορονοϊός: Σε τι κατάσταση είναι ο Hamilton;

Πόσο κοστίζει η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz S-Class στην Ελλάδα;

Advertisement

Δωρεά ενός van στο ΕΚΑΒ από τη Mercedes-Benz Ελλάς

 

 

Advertisement