Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κορωνοϊός: Δωρεά ενός βαν στο ΕΚΑΒ από τη Mercedes-Benz Ελλάς

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορωνοϊός: Δωρεά ενός βαν στο ΕΚΑΒ από τη Mercedes-Benz Ελλάς

ΝΕΑ

Κορωνοϊός: Δωρεά ενός βαν στο ΕΚΑΒ από τη Mercedes-Benz Ελλάς

ΝΕΑ

Η εταιρεία παρέχει χείρα βοηθείας στους υγειονομικούς, αντιλαμβανόμενη τις αυξανόμενες ανάγκες τους κατά το δεύτερο κύμα πανδημίας.

Advertisement
Advertisement

Έμπρακτη στήριξη στη μάχη που δίνει το ΕΚΑΒ, για την έγκαιρη διακομιδή των ασθενών στους Υγειονομικούς Σχηματισμούς, μέσα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, παρέχει η MercedesBenz Ελλάς.

Η εταιρεία δείχνει την αλληλεγγύη της μέσω της δωρεάς στον Οργανισμό ενός εκ των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, ενός Citan Van 109 Long. Η παράδοση/παραλαβή του οχήματος έγινε στο πλαίσιο λιτής τελετής, παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ, Nικόλαος Παπαευσταθίου, και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Mercedes-Benz Ελλάς,  Ι. Καλλίγερου.

Η προσφορά της Mercedes-Benz Ελλάς, μάλιστα, δεν σταματά στο παραπάνω. Διότι παραχώρησε και δύο επιπλέον οχήματα -ένα Citan Van 109 d Long και ένα Vito Van 111 d Long– για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών για μεταφορά υγειονομικών και ιατροτεχνολογικών υλικών προς τα Παραρτήματα και τους Τομείς του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία στάθηκε στο πλευρό των υγειονομικών και κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, όταν παραχώρησε -για όσο αυτό διήρκησε- τρία (3) ελαφρά επαγγελματικά: Ένα Citan και δύο Sprinter, τα οποία αξιοποιήθηκαν για τη μεταφορά και διανομή υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού.

Πληροφορίες για την πρόσφατη δωρεά της MercedesBenz Ελλάς:

Advertisement

To Citan 109 d Long συνιστά τον εκπρόσωπο της Mercedes Vans στη μικρότερη κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων. Έχει μήκος 4,32 μ., ενώ ενσωματώνει κινητήρα ντίζελ, 1,5 lt, χαμηλών εκπομπών ρύπων Euro 6.

Επίσης, διαθέτει μεγάλα ανοίγματα στο πλάι αλλά και ασύμμετρες πίσω πόρτες που ανοίγουν έως και 180 μοίρες. Διακρίνεται τόσο για την ευελιξία, όσο και για τη μεταφορική του ικανότητα, ως προς το βάρος και τον όγκο του φορτίου.

Advertisement

Ο όγκος φόρτωσης αγγίζει τα 3,1 κυβικά μέτρα ενώ το άνοιγμα μεταξύ των θόλων επιτρέπει τη μεταφορά μίας ευρωπαλέτας. Ο εξοπλισμός του Citan περιλαμβάνει στοιχεία όπως: σύστημα κλιματισμού, ηχοσύστημα με Bluetooth, πλαστικό δάπεδο χώρου φόρτωσης και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης.

Διαβάστε επίσης:

Γοητευτική η Mercedes G-Class σε πράσινο σμαραγδί χρώμα

Advertisement

10 μοντέλα που έκαναν ρεκόρ παραγωγής

Με sport καταβολές η νέα Mercedes CLS