Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νίκησε και τον κορωνοϊό ο Hamilton!

Ελλάδα 11:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νίκησε και τον κορωνοϊό ο Hamilton!

FORMULA 1

Νίκησε και τον κορωνοϊό ο Hamilton!

FORMULA 1

Παρών στον τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2020 θα είναι ο Lewis Hamilton!

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός ξεπέρασε τη μάχη με τον κορωνοϊό Covid-19 και βρίσκεται ήδη στο Άμπου Ντάμπι. Θα λάβει λοιπόν κανονικά μέρος σε όλες τις εντός πίστας διαδικασίες, αρχής γενομένης από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση ήρθε από τη Mercedes το απόγευμα της Πέμπτης. Θυμίζουμε πως ο Βρετανός είχε βρεθεί θετικός τη Δευτέρα μετά τον πρώτο αγώνα στο Μπαχρέιν, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη της περασμένης Κυριακής όπου και αντικαταστάθηκε από τον George Russell.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε σε απομόνωση στο Μπαχρέιν, μέχρι το πρωί της Τετάρτης όπου το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό. Αυτό του επέτρεψε να ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου κατά την άφιξή του, εξετάστηκε εκ νέου.

Το τεστ βγήκε πάλι αρνητικό. Έτσι, βάσει των πρωτοκόλλων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, θα του επιτραπεί η είσοδος στα paddock και θα λάβει κανονικά μέρος στο φινάλε της σεζόν. Όσο για τον Russell, θα επιστρέψει στη Williams.

Advertisement

Ο 35χρονος έχει εντυπωσιακό ιστορικό στη Yas Marina. Κέρδισε το 2011, το 2014, το 2016, το 2018 και το 2019 ενώ ήταν στο βάθρο το 2010, το 2015 και το 2017.

hamilton-abudhabi19-b1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
King Lewis: Η αποκλειστική συνέντευξη του Hamilton στο NewsAuto

Romain Grosjean: Ο οδηγός που βγήκε ζωντανός από την πύρινη κόλαση

Αποκλειστική συνέντευξη του οδηγού του Safety Car της F1, Bernd Maylander!

Advertisement