Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως την «πάτησε» ο Μασκ με την τιμή του Tesla Cybertruck;

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως την «πάτησε» ο Μασκ με την τιμή του Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Πως την «πάτησε» ο Μασκ με την τιμή του Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Ο δύσκολος τοκετός του «αγροτικού» της Tesla συνεχίζεται, με νέες φήμες σχετικά με την τιμή του να έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές του.

Advertisement
Advertisement

Το Cybertruck της Tesla, που κάποτε χαιρετίστηκε για την προσιτή του τιμή, προκαλεί τώρα αντιδράσεις καθώς κυκλοφορούν φήμες για σημαντική αύξηση της τιμής του.

Αρχικά, η Tesla παρουσίασε το Cybertruck με βασική τιμή 39.990 δολάρια για την παραλλαγή με έναν κινητήρα.

Ωστόσο, οι πρόσφατες εικασίες δείχνουν ότι η έκδοση με τρεις κινητήρες μπορεί να κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 98.990 δολαρίων, πάνω από 40% περισσότερο από την αρχική τιμή εκκίνησης. Αυτό έχει οδηγήσει σε ανησυχίες και ακυρώσεις κρατήσεων μεταξύ των δυνητικών αγοραστών.

Advertisement
Advertisement

Ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, είχε προηγουμένως χλευάσει άλλα EV pickups για τις υψηλές τιμές τους, δημιουργώντας ελπίδες ότι το Cybertruck θα παραμείνει σε λογικές τιμές.

Ωστόσο, τα πρόσφατα σχόλια του Musk σχετικά με τις προκλήσεις στην παραγωγή και το υψηλό κόστος έχουν τροφοδοτήσει τους φόβους για ένα ακριβό Cybertruck.

Οι φήμες προήλθαν από μια δημοσίευση σε μια ομάδα του Tesla CyberTruck στο Facebook, όπου ένας ανώνυμος χρήστης ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Tesla, προσφέροντας την παραλλαγή με τους τρεις κινητήρες στα 98.990 δολάρια συν τους φόρους.

Advertisement

Ενώ ορισμένοι αμφισβήτησαν τη γνησιότητα του ισχυρισμού, άλλοι έκαναν εικασίες σχετικά με τις προκλήσεις της παραγωγής του Cybertruck, επικαλούμενοι το μοναδικό σχεδιασμό και τις προηγμένες τεχνολογίες του.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η εικαζόμενη αύξηση της τιμής, σε συνδυασμό με το πιθανό υψηλό κόστος ασφάλισης και λειτουργίας, καθιστά το Cybertruck λιγότερο ελκυστικό.

Advertisement

Παρά τη διαμάχη, ορισμένοι φανατικοί της μάρκας παραμένουν αμετάπειστοι, πιστεύοντας ότι ο καινοτόμος σχεδιασμός του Cybertruck και η απήχηση της μάρκας Tesla θα προσελκύσουν αγοραστές, ακόμη και σε υψηλότερη τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ίλον Μασκ: Σκάψαμε τον ίδιο μας το λάκκο
Μπύρα ή… Tesla Cybertruck;
Πλησιάζει η ώρα του Tesla Cybertruck