ΝΕΑ

Μπύρα ή… Tesla Cybertruck;

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπύρα ή… Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Μπύρα ή… Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Η Tesla προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την εξωφρενική αναμονή του Cybetruck, με ιδιαιτέρως ευφάνταστο και εμπορικό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Η CyberBeer παρασκευάζεται από την Buzzrock Brewing και ουσιαστικά είναι η… απάντηση της Tesla, για το γεγονός ότι το λανσάρισμα του Cybertruck μοιάζει με το μύθο του «Γεφυριού της Άρτας».

Η εταιρεία έχει δεχθεί πολύ σκληρή κριτική, τόσο για το γεγονός ότι η παραγωγή του μεγαλεπήβολου project έχει καθυστερήσει δραματικά, όσο και για το ότι η διαρροή εγγράφων της, έφερε στο προσκήνιο πληροφορίες για θεμελιώδεις τεχνικές παραλείψεις, σε ό,τι αφορά στο ηλεκτρικό pickup.

Και βέβαια, υπάρχει και ο εκνευρισμός των πελατών, που ήδη έχουν παραγγείλει το Cybertruck. Για να κατευνάσει την ένταση, η Tesla με τη ζυθοποιία     Buzzrock Brewing, για πραγωγή της μπύρας CyberBeer

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι μπύρες «τονίζονται από νότες βοτάνων και μπαχαρικών και πιο αξιοσημείωτα αρώματα τσαγιού και εσπεριδοειδών». Το μπουκάλι των 330 ml, ξεχωρίζει από τον χαρακτηριστικό «λαιμό», ενώ η περιεκτικότητα σε αλκοόλ είναι στο 7%.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν οι -ήδη «τσιτωμένοι», από την αναμονή= υποψήφιοι αγοραστές του Cybertruck, θα ενθουσιαστούν από την τιμή των 150 δολαρίων, που κοστίζει το κιτ με τις μπύρες…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Tesla ανανεώνει και το Model Y
Απίστευτο το πως η GM υποτίμησε την Tesla (+video)
Ακόμα και η Tesla πληρώνει το πρώην Twitter, νυν X