Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα βλέπατε μια τέτοια Toyota Supra;

Ελλάδα 13:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα βλέπατε μια τέτοια Toyota Supra;

ΝΕΑ

Πως θα βλέπατε μια τέτοια Toyota Supra;

ΝΕΑ

Ένας κινέζος σχεδιαστής μας παρουσιάζει σε ψηφιακή απεικόνιση την έμπνευσή του επάνω σε μια πιο πρακτική και με ιδιαίτερο στυλ, έκδοση της Toyota Supra.

Advertisement
Advertisement

Η συμφωνία μεταξύ BMW και Toyota είναι ξεκάθαρη σχετικά με την αξιοποίηση της κοινής πλατφόρμας των δύο εταιριών με την μεν πρώτη να προσφέρει την Z4 αποκλειστικά ως roadster και τη δεύτερη να έχει την Supra ως κλασσικό κλειστό coupe.

Ωστόσο ο Sugar Chow, ένας κινέζος ερασιτέχνης σχεδιαστής φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την παλαιότερη BMW Z3 M Coupe και αποτύπωσε τη Supra με ένα shooting brake αμάξωμα. Δεν μπορούμε να πούμε αν η δημιουργία του θα έχει περισσότερες θετικές από αρνητικές κριτικές σε σχέση με την αισθητική του αποτελέσματος ούτε εάν η εικόνα της Supra Shooting Brake θα βάλει σε σκέψεις τα τμήματα σχεδιασμού των δύο εταιριών.

Πάντως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως μια τέτοια έκδοση θα πρόσθετε στο δεδομένο δυναμισμό της Supra και μια επιπλέον πρακτικότητα η οποία σαφώς και δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το coupe αμάξωμα. Eίναι γεγονός πως η Toyota δεν έχει πειραματιστεί στο παρελθόν με τέτοιου είδους αμάξωμα οπότε και σχεδόν αδύνατο να σκεφθούμε πως θα υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα να υπάρξει κάτι τέτοιο με τα σήματα της ιαπωνικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη πλευρά η BMW το έχει επιχειρήσει στο παρελθόν και σίγουρα το χαρακτηριστικό σχήμα της Z3 M Coupe έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό οπότε αν και εξαιρετικά δύσκολο δεν είναι και εντελώς απίθανο η BMW να εξετάσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο για την Ζ4.

Advertisement

 

 

Advertisement