Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα σας φαινόταν ένα βαν Bugatti;

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα σας φαινόταν ένα βαν Bugatti;

ΝΕΑ

Πώς θα σας φαινόταν ένα βαν Bugatti;

ΝΕΑ

Σχεδιαστής μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι ένα van αν το κατασκεύαζε η Bugatti ή το… cyberpunk!

Advertisement
Advertisement

Η premium μάρκα Bugatti μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά hypercars υψηλών επιδόσεων και πάρα πολύ υψηλής ποιότητας. Μοντέλα όπως η Chiron και η Veyron έχουν αφήσει έντονο το σημάδι τους στον κόσμο των τεσσάρων τροχών με σήμα κατατεθέν τον W16 κινητήρα και τις ακραίες επιδόσεις.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν τα πράγματα αν η Γαλλική μάρκα είχε αποφασίσει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο; Αν δηλαδή η Bugatti επέκτεινε την γκάμα της και κατασκεύαζε SUV, φορτηγά και van; Φυσικά, στη διάρκεια της μακράς ιστορίας της η Bugatti έχει τολμήσει να σχεδιάσει περίεργα οχήματα σε άλλες κατηγορίες, αλλά ποτέ δεν έβγαλε στην παραγωγή κάτι διαφορετικό από πολυτελή κουπέ υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν ωστόσο και εκείνοι που η φαντασία τους οργιάζει και τολμάνε πράγματα που δεν έχουν φανταστεί ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της Bugatti. ο σχεδιαστής flybyartist αποφάσισε λοιπόν να δείξει στον κόσμο πως θα ήταν διάφορα μοντέλα της Bugatti σε διαφορετικές κατηγορίες. Με έντονες τις αναφορές στο μέλλον και έναν συνδυασμό από Mad Max και Cyberpunk, ο καλλιτέχνης ανάρτησε στα social media ένα van, ένα φορτηγό, ένα αυτοκινούμενο, ένα στρατιωτικό όχημα και ένα muscle car, όλα με κοινό στοιχείο το σήμα της Bugatti.

Ίσως το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι το van το οποίο έχει μια μάσκα που θυμίζει Chiron, τεράστιους τροχούς και επίσης τεράστιους αεραγωγούς στα πλευρικά. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ ο κινητήρας είναι τοποθετημένος το πίσω μέρος, διατηρώντας τα βασικά στοιχεία της Bugatti. Στην πραγματική ζωή κανένα από αυτά τα μοντέλα δεν θα βρει το δρόμο της παραγωγής, ωστόσο παραμένει εντυπωσιακό να βλέπουμε πως μπορεί να εξελίσσονταν τα πράγματα στο μέλλον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρελό: Μία Bugatti Chiron ξεμένει στην Αφρική! (+video)
Θέλεις Bugatti Chiron; Σκέψου τα service! (+video)
Έτσι μπορεί να αποκτήσει κάποιος και Bugatti και Pagani και Ford GT

Advertisement