Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα σας φαινόταν ένα T-Roc R Cabriolet;

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα σας φαινόταν ένα T-Roc R Cabriolet;

ΝΕΑ

Πως θα σας φαινόταν ένα T-Roc R Cabriolet;

ΝΕΑ

Δεν είναι ότι πιο τρελό έχουμε δει, δεν ξέρουμε όμως πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει για να γίνει πραγματικότητα. Ισχύει όμως το ρητό που λέει «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το νέο σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi, που αυτή τη φορά έπαιξε με το Volkswagen T-Roc R. Τι έκανε; Του αφαίρεσε την οροφή κάνοντας το επόμενο βήμα στην πρόσφατη ανακοίνωση της γερμανικής μάρκας σχετικά με το VW T-Roc Cabriolet για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Έχουμε δει στο παρελθόν κατασκευαστές να τολμούν με ανοιχτές εκδοχές και στη συγκεκριμένη κατηγορία, με τρανό παράδειγμα το Range Rover Evoque Convertible. Όμως στην περίπτωση του T-Roc έχουμε ένα αρκετά πιο οικονομικό όχημα. Και σε ένα segment που γνωρίζει άνθιση.

Γιατί όχι λοιπόν, να δούμε σύντομα τη Volkswagen να προσφέρει το συγκεκριμένο «ανοιχτό» μοντέλο και σε ακόμα πιο δυναμική, πιο σπορ εκδοχή – με το χαρακτηριστικό «R». Προς το παρόν το T-Roc Convertible θα εφοδιάζεται με 1000άρη TSI ισχύος 115 PS και 1500άρη απόδοσης 150 PS.

Advertisement
Advertisement

Αν όμως φορούσε τον πιο σπορ μανδύα, θα μπορούσε να εφοδιαστεί με τετρακίνηση και η ισχύς του να εκτοξευτεί στα 300 PS. Ποτέ μη λες ποτέ…