Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα λέγονται τα καινούργια Scout;

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα λέγονται τα καινούργια Scout;

ΝΕΑ

Πως θα λέγονται τα καινούργια Scout;

ΝΕΑ

Η μάρκα που επανήλθε στο ποσκήνιο θέλει να μπει δυναμικά στον κόσμο της αυτοκίνησης λανσάροντας δύο ηλεκτρικά μοντέλα πριν το τέλος του 2026.

Advertisement
Advertisement

Η Scout Motors ενσωματώθηκε πρόσφατα στον Όμιλο VW και σκοπός της είναι να λανσάρει ηλεκτρικά pickup και SUV.

Αυτό για το οποίο δεν έχει γίνει καθόλου λόγος μέχρι στιγμής είναι οι ονομασίες των επερχόμενων μοντέλων. Από την πλευρά της η Scout Motors εμφάνισε μέσα στο 2023 περίπου 50 διαφορετικά σήματα και ονόματα, διάσπαρτα, τα οποία μας δίνουν μερικές ιδέες για τις επωνυμίες των αυτοκινήτων της.

Μεταξύ αυτών και κάπως πιο γνώριμες, όπως Scout 80, Terra και Super Scout. που έχουν χρησιμοποιηθεί την εικοσαετία από το 1961 έως και το 1980 για το αρχέτυπο μοντέλο της International Harvester.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η εταιρεία ετοιμάζει και ειδικές εκδόσεις για τα μοντέλα της οι οποίες θα κατασκευαστούν σε συνεργασία με τις International Harvester και Custom Vehicles Incorporated. Για αυτές φέρεται να έχει σκεφτεί ονομασίες όπως Sportstar, Terrastar, Trailstar και Travelstar.

Μερικές ακόμα επωνυμίες που έχουν κάποια (πολύ) μικρή πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν είναι οι Aristocraft, Baler, Forma, Harrow, Rallye, Scout Spirit, Scythe, Sno-Star, SR-2, SSII, Swather, Tellus, Terra και Tresher.

Advertisement

Η Scout Motors θα κατασκευάζει τα μοντέλα της στο εργοστάσιό της στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, όπους θα απασχολούνται περίπου 4.000 εργαζόμενοι και με το συνολικό κόστοςτης  επένδυσης να ανέρχεται στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διέρρευσε μια πρώτη εικόνα του ηλεκτρικού Scout
Volkswagen: To νέο Scout θα παρουσιαστεί το 2026
Τα νέα Scout Pickup & SUV μπορεί να είναι κάπως έτσι

Advertisement