Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι η νέα Toyota Supra;

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα είναι η νέα Toyota Supra;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι η νέα Toyota Supra;

ΝΕΑ

Η  νέα Toyota Supra θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε μέσα από τις σελίδες του newsauto. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που μας δίνουν μια μικρή γεύση από την μορφή παραγωγής του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Οι εικόνες που σας παρουσιάζουμε βασίζονται πάνω στο πρωτότυπο FT-1 της Toyota, αλλά και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του αμαξώματος με καμουφλάζ , με το οποίο πραγματοποιεί δοκιμές η ιαπωνική εταιρεία αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα πάντα με αυτές τις εικόνες, η νέα Toyota Supra θα αποκτήσει ένα αρκετά δυναμικό αμάξωμα, με πολλές καμπύλες, έντονες νευρώσεις, αλλά και μεγάλες εισαγωγές. Στο εμπρόσθιο τμήμα, εντύπωση προκαλούν τα μεγάλα φώτα που δείχνουν σαν να περικλείονται στα πλαϊνά κάθετα νεύρα του προφυλακτήρα, ενώ αρκετά έντονες είναι οι νευρώσεις και τα «φουσκώματα» στο καπό.

Advertisement
Advertisement

Στο πλάι ξεχωρίζουν οι πίσω «ώμοι» που έχουν τονιστεί, αλλά και τα δύο «bubbles» της οροφής που δίνουν μια αγωνιστική νότα. Άκρως δυναμική είναι η σχεδίαση στο πίσω τμήμα, εκεί όπου ξεχωρίζουν τα πολύ δυναμικά φώτα, ο μεγάλος διαχύτης με τις τεράστιες απολήξεις, αλλά και η αεροτομή κάτω ακριβώς από το τζάμι. Σε ό,τι αφορά τώρα στο εάν θα είναι και στην πραγματικότητα έτσι η νέα Supra, αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο για να το μάθουμε. Ωστόσο, οι ψηφιακές αυτές εικόνες δείχνουν αρκετά ρεαλιστικές και σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν και στην πράξη.