Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι η νέα Porsche Cayenne;

Ελλάδα 23:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι η νέα Porsche Cayenne;

ΝΕΑ

Πως θα είναι η νέα Porsche Cayenne;

ΝΕΑ

Η νέα γενιά Cayenne που θα κυκλοφορήσει στην διάρκεια του 2017 θα έχει πιο δυναμική εμφάνιση, αναβαθμισμένους κινητήρες, plug-in υβριδική έκδοση και θα είναι κατά πολύ ελαφρύτερη από το τωρινό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Για να μειωθεί η μέση τυποποιημένη κατανάλωση, οι εκπομπές ρύπων, αλλά και να βελτιωθούν τα δυναμική της χαρακτηριστικά, η νέα Porsche Cayenne θα είναι ελαφρύτερη τουλάχιστον 200 kg. Πρόκειται για μια… αυστηρή δίαιτα, αν σκεφτείτε πως το σημερινό μοντέλο ζυγίζει περίπου 2.400 kg. Και αν η περικοπή κιλών σας ακούγεται πολύ μεγάλη, απλά σκεφτείτε πως το έχουν ήδη καταφέρει οι μηχανικοί της Audi στο νέο Q7 που είναι ελαφρύτερο έως και 300 kg (από τον προκάτοχό του).

Εδώ να πούμε πως η νέα Cayenne θα χρησιμοποιεί το πλαίσιο του νέου Audi Q7, που χρησιμοποιείται ήδη στην Bentley Bentayga και θα το δούμε και στην Lamborghini Urus. Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων θα δούμε αναβαθμισμένες εκδοχές των V6 και V8 μηχανικών συνόλων, ενώ φήμες κάνουν λόγο και για μια plug-in υβριδική με δίλιτρο turbo βενζίνης.

Advertisement
Advertisement