Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι η καινούργια BMW Σειρά 5;

Ελλάδα 3:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα είναι η καινούργια BMW Σειρά 5;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι η καινούργια BMW Σειρά 5;

ΝΕΑ

Η BMW, κρατά κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με τη μορφή που θα έχει το αμάξωμα της καινούργιας Σειράς 5. Ωστόσο αυτό δεν αποτρέπει κάποιους να παρουσιάζουν τις ιδέες τους για το πώς θα είναι αυτή.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW Σειρά 5 θα διαθέτει σύστημα Plugin Hybrid αλλά θα παρουσιαστεί και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αυτά είναι τα στοιχεία που γίνονται γνωστά αλλά δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το αμάξωμά της και το πώς θα μοιάζει το καινούργιο πολυτελές μοντέλο της εταιρείας. Θυμίζουμε ότι είναι ένα sedan, δηλαδή ανήκει σε μια κατηγορία η οποία φθίνει σε πωλήσεις αλλά διατηρεί το κύρος που αναζητούν όσοι θέλουν να μετακινούνται με στυλ.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, η νέα Σειρά 5 θα σταθεί απέναντι στα Audi A6 και MercedesBenz EClass, δηλαδή τους δύο κύριους εμπορικούς ανταγωνιστές της. Συνεπώς, το στυλ του αμαξώματός της είναι σημαντικός παράγοντας επιλογής αλλά και διατήρησης της ιστορίας της.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο δημιουργός με την ονομασία «SRK Designs» έφτιαξε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή εικόνες για το πώς θα είναι η καινούργια Σειρά 5, κατά την άποψή του και με βάσει των όσων πληροφοριών υπάρχουν ως τώρα. Όπως έγινε γνωστό, είδε τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που υπάρχουν από τα υπό εξέλιξη πρωτότυπα και πήρε στοιχεία από το στυλ και τα σχεδιαστικά στοιχεία των X1 και X3, όπως και από την καινούργια Σειρά 7.

Advertisement

Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του το βλέπουμε στις φωτογραφίες. Σε μερικές από αυτές έχει εστιάσει και σε κάποια τμήματα του αμαξώματος με σκοπό να αναδείξει κάποιες λεπτομέρειες αυτού. Μένει να διαπιστώσουμε κατά πόσο το καινούργιο μοντέλο της BMW θα μοιάζει με ό,τι βλέπουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: BMW 220d
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη Neue Klasse της BMW
Η νέα BMW Σειρά 5 θα έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

Advertisement