Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι ένα Mitsubishi Outlander EVO;

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι ένα Mitsubishi Outlander EVO;

ΝΕΑ

Πως θα είναι ένα Mitsubishi Outlander EVO;

ΝΕΑ

Η Mitsubishi σταμάτησε τα θρυλικά μοντέλα με το όνομα Evolution το 2016, όταν το τελευταίο Lancer Evo X βγήκε από τη γραμμή παραγωγής. Αν και ένα νέο Lancer δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, πρόσφατες αναφορές από ιαπωνικά μέσα δείχνουν ότι το όνομα «Evo» μπορεί να επιστρέψει ως η δυνατή έκδοση του Outlander PHEV.

Advertisement
Advertisement

Το Mitsubishi Outlander EVO High-Performance SUV Render (ψηφιακή απεικόνιση), δημιουργήθηκε από το site Kolesa, και μας προτείνει μία πιθανή εικόνα του… πικάντικου SUV.

Δεδομένου ότι δεν έχουμε κανένα teaser ή κατασκοπευτική εικόνα, οι επεξεργασμένες φωτογραφίες αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο την επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του δημιουργήματος της Ralliart, μέσω ενός Outlander με ιδιαίτερη ζωντάνια που συμμετείχε στο Rebelle Rally 2021.

Ένα σπορ Outlander PHEV θα μπορούσε να αποκτήσει μαύρο χρώμα για το Dynamic Shield, αφαιρώντας το χρώμιο, καθώς και μια αεροτομή οροφής με την υπογραφή της της Ralliart. Οι τροχοί με ζάντες μεγάλης διαμέτρου, φαρδιά ελαστικά και χαμηλωμένη ανάρτηση θα βελτίωναν τόσο την εμφάνιση όσο και την οδική συμπεριφορά, ενώ ένα Race Red χρώμα θα ήταν τουλάχιστον νοσταλγικό.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, το Outlander PHEV δεν έχει ορατά τα τελικά της εξάτμισης, αλλά το μοντέλο με το όνομα «Evo» πρέπει, να δείχνει και να ακούγεται γρήγορο με διπλή εξάτμιση και μεγάλο διαχύτη.

Μια έκδοση «Evo» ενός SUV μπορεί να ακούγεται σαν ιεροσυλία, αλλά αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά. Η Mitsubishi παρήγαγε το Pajero Evo μεταξύ 1997 και 1999 ως έγκριση τύπου για το Rally Dakar. Δεδομένου ότι τα γρήγορα SUV κερδίζουν δημοτικότητα και γίνονται υποκατάστατο των hot hatchback, η Mitsubishi θα μπορούσε να ακολουθήσει ξανά αυτόν τον δρόμο.

Το επιπλέον βάρος και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος είναι μειονεκτήματα για την απόδοση και την οδική συμπεριφορά, αλλά οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα αντισταθμίζουν με ρυθμιζόμενα  συστήματα ανάρτησης και αυξημένη απόδοση χάρη στην ηλεκτροκίνηση. Κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να συμβεί και στην περίπτωση του Mitsubishi Outlander PHEV Evo, αν υποθέσουμε ότι οι φήμες είναι αληθινές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικότερα ιαπωνικά αυτοκίνητα
H Mitsubishi αποκαλύπτει το νέο Outlander PHEV
Ακόμα ισχυρότερο το νέας γενιάς Mitsubishi Outlander PHEV

Advertisement