Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Mitsubishi αποκαλύπτει το νέο Outlander PHEV

Ελλάδα 4:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mitsubishi αποκαλύπτει το νέο Outlander PHEV

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Mitsubishi αποκαλύπτει το νέο Outlander PHEV

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου, ενώ η έναρξη των πωλήσεών του προγραμματίζεται στην Ιαπωνία στα μέσα Δεκεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi αποκάλυψε το σχήμα του plug-in hybrid μοντέλου (PHEV) του ολοκαίνουργιου crossover SUV Outlander.

Η εταιρεία ανέπτυξε το ολοκαίνουργιο Mitsubishi Outlander PHEV σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική της γραμμή (Bold Stride) η οποία εκφράζει μια τολμηρή, σταθερή παρουσία με δυναμική εμφάνιση και αξιοπιστία για τους οδηγούς.

Στο μπροστινό μέρος, η MMC έχει εξελίξει το Dynamic Shield, το οποίο προβάλλει ταυτόχρονα δύναμη και κάνει το αυτοκίνητο επιβλητικό . Η νέα γενιά οχημάτων, η οποία φέρει το χαρακτηριστικό αυτό σχεδιασμό, δημιουργεί έντονη την οπτική ταυτότητα, της Mitsubishi.

Advertisement
Advertisement

Η πλευρική όψη εκφράζει τις τολμηρές αναλογίες ενώ τονίζει την ισορροπία του σχήματος, επιτυγχάνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ που αποτελείται από έντονα καθορισμένες γραμμές και χαρακτήρα. Επιπλέον, οι τροχοί μεγάλης διαμέτρου (20 ιντσών) μαζί με τις «μυώδεις» εμπρός και πίσω γραμμές στα φτερά δημιουργούν μια εικόνα ισχυρής και αξιόπιστης οδικής παρουσίας.

Η πίσω πλευρά του ολοκαίνουργιου Outlander διαθέτει νέο σχεδιασμό πίσω πόρτας, που αποτελείται από ένα εξάγωνο μοτίβο. Η εμφάνιση των οριζόντιων πίσω φωτιστικών σωμάτων, που εκτείνονται και στις δύο άκρες, δημιουργούν ένα πίσω στυλ που τονίζει το πλάτος και τη σταθερότητα.

Advertisement

Το χρώμα του αμαξώματος μπορεί να επιλεγεί από συνολικά 10 αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένης της έντονης σειράς «Diamond Color» υψηλής φωτεινότητας (Red Diamond, White Diamond και του νέου Black Diamond).

Στο εσωτερικό, ο οριζόντια (γλυπτός στο ταμπλό) πίνακας οργάνων διευκολύνει την εργονομία κατά την οδήγηση και εκφράζει στιβαρότητα και αίσθηση ευρυχωρίας. Η κεντρική κονσόλα είναι το κέντρο της καμπίνας και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εντυπωσιακή χωρίς να χάνει την λειτουργικότητά της.

Advertisement

Οι επενδύσεις καλύπτονται από μαλακό υλικό, με καλή αίσθηση στην αφή. Μεγάλο μέρος της επένδυσης έχει ραφές για να επιτύχει ποιοτική υφή. Οι οθόνες και τα όργανα μέτρησης έχουν νέα γραφικά και συμβάλλουν στην εργονομία, όπως και οι διακόπτες.

Το νέο Mitsubishi Outlander PHEV ενσωματώνει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του καινοτόμου συστήματος τετρακίνησης της εταιρείας, S-AWC (Super-All Wheel Control), που διαχειρίζεται ιδανικά την κατανομή των φορτίων. Χάρη σε ενσωματωμένους αισθητήρες, η τεχνολογία υπολογίζει με ακρίβεια τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου και τις προθέσεις του οδηγού βελτιώνοντας την ευστάθεια και την κατευθυντικότητα.

Advertisement

Παράλληλα, το plug-in υβριδικό Outlander θα ενσωματώνει δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν εμπρός/έναν πίσω) οι οποίοι θα συνδράμουν στην βελτίωση των επιδόσεων αλλά και στη βέλτιστη κατανομή της ροπής μεταξύ των μπροστινών και πίσω τροχών, βάσει των εκάστοτε συνθηκών (σ.σ. πρόσφυση και οδηγική συμπεριφορά).

Σύμμαχος του οδηγού θα είναι και τα 7 προφίλ οδήγησης. Το Normal προορίζεται για καθημερινή οδήγηση σε «κανονική» άσφαλτο, το Gravel για διέλευση σε μη ασφαλτοστρωμένα και κακοτράχαλα εδάφη και το Snow για ενίσχυση της πρόσφυσης σε χιονισμένους και ολισθηρούς δρόμους . Παράλληλα υπάρχει το Power mode για δυναμικές επιταχύνσεις και το Eco που προκρίνει την εξοικονόμηση καυσίμου και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Αρωγοί του συστήματος τετρακίνησης είναι και οι ενσωματωμένες τεχνολογίες ευστάθειας (Active Stability Control – ASC), ABS και αποφυγής εκτροπής (Active Yaw Control –AYC), με το τελευταίο να ελέγχει τους τροχούς κατά το φρενάρισμα.

Το νέο Outlander PΗΕV θα λανσαριστεί στην Ιαπωνία στο τέλος Μαρτίου 2022 και στις ΗΠΑ κατά το δεύτερο μισό του ίδιος έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα πιο στενή συνεργασία μεταξύ Mitsubishi και Nissan
Ένα πραγματικά συλλεκτικό Mitsubishi Lancer Evo VI Tommi Makinen Edition
Mitsubishi Pajero Final Edition: Τέλος εποχής!