Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα ακούγονται οι BMW του μέλλοντος; (+video)

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα ακούγονται οι BMW του μέλλοντος; (+video)

ΝΕΑ

Πώς θα ακούγονται οι BMW του μέλλοντος; (+video)

ΝΕΑ

Οι επερχόμενες εκδόσεις παραγωγής των SUV της βαυαρικής μάρκας, θα διαθέτουν λογισμικό, που ελέγχει τους ήχους των ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης…

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση της νέας BMW Vision Neue Klasse X Concept SUV, δίνει κάποιες πραγματικές αποχρώσεις για το πώς θα είναι η έκδοση παραγωγής όταν κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Επίσης, πραγματοποιεί μερικές σημαντικές υποδείξεις σχετικά με το τι να περιμένουμε από το σύστημα infotainment στις μελλοντικές ηλεκτρικές BMW και πώς θα μπορούσαν οι οδηγοί να χρησιμοποιήσουν και να τροποποιήσουν τον ήχο των ηλεκτρικών συστημάτων μετάδοσης κίνησης.

Η BMW έχει δημιουργήσει πολλά διαφορετικά «τοπία» ήχου (οι επιλογές είναι Calm, Free, Agile και Expressive), το καθένα σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε διαφορετική διάθεση και ελέγχεται μέσω ενός εικονικού καντράν, που η αυτοκινητοβιομηχανία αποκαλεί Hypersonx Wheel.

Advertisement
Advertisement

Κανένα δεν ακούγεται όπως ο συγκλονιστικός V10 από μία M5 στα τέλη της δεκαετίας του 2000, σε λειτουργία «φουλ επίθεσης» και κανένα από αυτά δεν είναι μια ενισχυμένη εκδοχή του ήχου του πραγματικού ηλεκτροκινητήρα, που είναι η διαδρομή που ακολούθησε η Dodge όταν έφτιαξε ένα αντίστοιχο soundtrack. για το νέο Charger Daytona.

Αξίζει, όμως, να πάρετε μια πρόγευση, από το πώς αντιλαμβάνονται οι Γερμανοί την επόμενη μέρα στην ακουστική των ηλεκτροκινήτων τους.