Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς σας φαίνεται αυτό το Audi Q9;

Ελλάδα 11:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς σας φαίνεται αυτό το Audi Q9;

ΝΕΑ

Πώς σας φαίνεται αυτό το Audi Q9;

ΝΕΑ

Οι σχεδιαστές της Kolesa δημιούργησαν την πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή του μελλοντικού γερμανικού SUV.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει μια… περίεργη φυλή αυτοκινήτων, που μερικές φορές μπορεί να αψηφήσει τη λογική, ενώ ταυτόχρονα έχει όλο το «ζουμί» για τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες. Ναι, για τα premium SUV, γίνεται ο πρόλογος!

Και ναι, εν προκειμένω είναι μια αμιγώς γερμανική υπόθεση, που μεσοπρόθεσμα μπορεί να απαντήσει και στο ερώτημα: γιατί η Audi καθυστέρησε τόσο πολύ να αντιπαραθέσει το «όπλο» της, απέναντι στη MercedesBenz GLS και στη BMW X7.

Μέχρι τώρα, η εταιρεία από το Ίνγκολσταντ είχε ως «μπαλαντέρ» το Q7, για να ακροβατεί στη διαχωριστική γραμμή, μεταξύ του μεσαίου και του πλήρους μεγέθους SUV. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι πλησιάζει η ώρα του Audi Q9, κι ας μην έχουμε δει ακόμα την επίσημη εκδοχή του, παρά μόνο κάποια καμουφλαρισμένα concepts.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η πιο πρόσφατη ψηφιακή δημιουργία της Kolesa, πάντως, κερδίζει άνετα τον τίτλο της πιο ενδιαφέρουσας προσέγγισης του μοντέλου, που θα μπορούσε (αισθητικά, τουλάχιστον) να κοιτάξει ευθέως στα μάτια τον υπόλοιπο γερμανικό ανταγωνισμό.

Ο premium χαρακτήρας του μοντέλου, συνδυάζεται ιδανικά με ορισμένα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά, όπως οι φουσκωμένοι θόλοι, αλλά και με τα σπορτίφ γονίδια της μάρκας, που θα δικαιολογούσαν σε δεύτερο χρόνο, μια έκδοση SQ9 ή RSQ9.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το κοινό κρατά στη ζωή το Audi R8. Για λίγο ακόμα!
Audi RS 6 Avant GT: Το απόλυτο station που δεν κωλώνει ούτε με Ferrari
Η Volkswagen δημιούργησε εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης