Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως η Honda εξελίσσει το ηλεκτρικό Prologue (+video)

Ελλάδα 22:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πως η Honda εξελίσσει το ηλεκτρικό Prologue (+video)

ΝΕΑ

Δείτε πως η Honda εξελίσσει το ηλεκτρικό Prologue (+video)

ΝΕΑ

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Prologue EV, το νέο μοντέλο της το οποίο αναμένεται το 2024.

Advertisement
Advertisement

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο της Honda το οποίο έγινε γνωστό με την ονομασία Prologue παρέμενε για αρκετό χρονικό διάστημα ένα μυστήριο σε ό,τι αφορά στο τι θα είναι και πώς θα είναι σχεδιασμένο το αμάξωμά του.

Όμως, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε κάποια πρώτα στοιχεία που το αφορούν αλλά και ένα βίντεο από τη διαδικασία δημιουργίας των σχεδίων και του προπλάσματός του από πηλό σε φυσικό μέγεθος. Αυτή γίνεται στις εγκαταστάσεις της Honda στην Καλιφόρνια με τον πιο σύγχρονο τρόπο και τεχνικές οι οποίες χρησιμοποιούν τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης.

Advertisement
Advertisement

Στα πλάνα του μπορούμε να δούμε πώς πραγματοποιείται η εξέλιξη του Prologue για το οποίο οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη σχεδίασή του την προσδιορίζουν με τον νεολογισμό «νεοσκληροπυρηνική» ή «νεογεροφτιαγμένη».


Το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο αναμένεται στην αγορά το 2024 και ως τότε θα εξελίσσεται τόσο σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της μορφής του εξωτερικά και εσωτερικά.

Advertisement

Προς το παρόν, τα στελέχη της Honda αρνούνται να επιβεβαιώσουν εάν η έκδοση παραγωγής του καινούργιου οχήματος της Honda θα μοιάζει με αυτό που βλέπουμε στο βίντεο. Ωστόσο, παραδέχονται ότι το γεγονός πως είναι ηλεκτροκίνητο τους έδωσε την ελευθερία και την ευκαιρία να εφαρμόσουν ιδέες που δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν σε ένα αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, λόγω περιορισμών που υπάρχουν εξ ορισμού.

Advertisement

Το Prologue θα βασίζεται στην πλατφόρμα «Ultium» που εξελίχθηκε και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Honda με την General Motors και την οποία η τελευταία έχει ξεκινήσει ήδη να την χρησιμοποιεί στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda: Δεν αποκλείεται plug-in υβριδικό Civic Type R
Ακόμα πιο εξελιγμένο το νέο Honda CR-V (+video)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Honda ZR-V