Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πως βοηθούν τα ηλεκτρικά τους γονείς;

Ελλάδα 22:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως βοηθούν τα ηλεκτρικά τους γονείς;

Mobility

Πως βοηθούν τα ηλεκτρικά τους γονείς;

Mobility

Η ησυχία και η γαλήνη στο εσωτερικό των ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων δεν βοηθά μόνο το άνετο ταξίδι των ενηλίκων.

Advertisement
Advertisement

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα της Citroen αναφέρει ότι τα ηλεκτρικά και τα plug in υβριδικά της μοντέλα, είναι πιο αποτελεσματικά στο να κοιμίζουν τα παιδιά.

Αυτός είναι ένας ακόμα καλός λόγος για τους νέους γονείς, να περάσουν σε επιλογή ηλεκτρικού ή υβριδικού αυτοκινήτου, προκειμένου να έχουν την… ησυχία τους κατά τη διάρκεια των διαδρομών τους. Σύμφωνα με τη Citroen, η υβριδική τεχνολογία και τα ηλεκτρικά μοντέλα, είναι πιο αποτελεσματικοί στο να κοιμίζουν τα παιδιά και αυτό προφανώς έχει λογική.

Advertisement
Advertisement

Σε μια πρόσφατη μελέτη, το 44% των γονέων είπε ότι έχουν κάνει διαδρομές με αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να κοιμηθούν τα παιδιά τους, με το 56,4% των ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων να δηλώνουν ότι το παιδί τους το έπαιρνε ο ύπνος πιο γρήγορα και εύκολα με το ηλεκτρικό ή το υβριδικό τους αυτοκίνητο, σε σύγκριση με ότι συνέβαινε όταν οδηγούσαν το παλιό τους που ήταν βενζινοκίνητο ή diesel.

Η έρευνα της Citroen τόνισε επίσης πόσο σημαντική βοήθεια προσφέρει το αυτοκίνητο στο να κοιμηθεί ένα παιδί, με τη νέα τεχνολογία να κατεβάζει το μέσο όρο του χρόνου που απαιτείται για να καταλήξει στις «αγκάλες του Ορφέα» στα 16,5 λεπτά της ώρας, από τα 30 λεπτά που είναι στα συμβατικά αυτοκίνητα. Μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων που οι γονείς θεώρησαν ότι παίζουν ρόλο στον ταχύτερο ύπνο των παιδιών και των βρεφών, είναι οι έλλειψη κραδασμών του αυτοκινήτου, η καλή θερμοκρασία από το κλιματιστικό και τα άνετα καθίσματα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μυκονόοοος! Το Citroen Ami Buggy είναι το απόλυτο party animal
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 PS vs Hyundai Bayon 1.0 100 PS 7DCT
Οδηγούμε το νέο Citroen C5 Aircross στη Γαλλία

Advertisement

 

 

 

Advertisement