Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ναι, μπορείτε να πάρετε τζάμπα μία Aston Martin των 2,5 εκατομμυρίων

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ναι, μπορείτε να πάρετε τζάμπα μία Aston Martin των 2,5 εκατομμυρίων

ΝΕΑ

Ναι, μπορείτε να πάρετε τζάμπα μία Aston Martin των 2,5 εκατομμυρίων

ΝΕΑ

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην πρόταση να αποκτήσει δωρεάν μία σούπερ σπάνια Aston Martin Vulcan. Υπάρχει όμως ένας… αστερίσκος.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Aston Martin στον περισσότερο κόσμο να είναι γνωστή για τα αυτοκίνητά της και για τις συμμετοχές της στις ταινίες του James Bond, όμως η βρετανική εταιρία εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται ότι έχει βρει μία πιο προσοδοφόρα δραστηριότητα.

Για όσους παρακολουθούν από πιο κοντά την πορεία της, η Aston Martin έχει εμπλακεί με ιδιαίτερες αξιώσεις και πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα στον χώρο του real estate.

To μεγάλο project που τρέχει αυτό το διάστημα η εταιρία είναι ένας πολύ εντυπωσιακός πύργος, το Aston Martin Residences στο Μαϊάμι. Ένα άκρως πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, το οποίο εκτός των άλλων έχει και μία ένα απίστευτο ρετιρέ το οποίο κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 59 εκατομμύρια δολάρια.

Advertisement
Advertisement

To συγκεκριμένο διαμέρισμα ξεπερνά σε συνολικό εμβαδόν τα 18 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, καθώς αποτελεί έναν ενιαίο χώρο για τον 63ο, 64ο και 65ο όροφο. Έχει επίσης τεράστιους εξωτερικούς χώρους, μία μεγάλη πισίνα, σπα και πολλά ακόμα, μεταξύ των οποίων επτά υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια.

Όποιος αγοράσει αυτό το “διαμέρισμα” θα πάρει δώρο μία Aston Martin Vulcan αξίας κοντά 2,5 εκατομμυρίων. Και μαζί ένα βιβλίο τέχνης με το όνομα “Unique” το οποίο έχει έναν κωδικό QR που οδηγεί σε μία μουσική σύνθεση 10 κομματιών που αναδεικνύει την ατμόσφαιρα του πύργου.

Advertisement

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ιστορικές φωτογραφίες της Aston Martin και μια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ να περιοδεύει στο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το τριώροφο ρετιρέ είναι ένα επίτευγμα της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησης, διαθέτοντας μεταξύ άλλων και μία πολύ εντυπωσιακή γυάλινη σκάλα με κουπαστή εμπνευσμένη από τις καμπύλες του σήματος της Aston Martin.

Advertisement

Η εταιρία έχει πουλήσει σχεδόν όλα τα διαμερίσματα, και εκτός από το πανάκριβο ρετιρέ έχουν απομείνει μόλις 10 προς διάθεση, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.

Η Aston Martin Vulcan είναι μια αγωνιστική έκδοση που κατασκεύασε η βρετανική εταιρία σε μόλις 24 μονάδες, με τον V12 των 7,0 λίτρων να αποδίδει 820 ίππους. Τα αυτοκίνητα είχαν δοθεί όλα το 2016 που είχε βγει στην παραγωγή, οπότε το “δώρο” για την πανάκριβη μεζονέτα θα είναι μάλλον “μεταχειρισμένο”. Θα το αντέξετε;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το γιαπωνέζικο σπίτι της Aston Martin!
Πόσο πουλήθηκε αυτή η James Bond Aston Martin DB5;
Η superbike της Aston Martin δεν έχει αντίπαλο (+video)