Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Panamera και σε coupe αμάξωμα;

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche Panamera και σε coupe αμάξωμα;

ΝΕΑ

Porsche Panamera και σε coupe αμάξωμα;

ΝΕΑ

Η Porsche θέλει να έχει ανταγωνιστικό μοντέλο για να βάλει «απέναντι» στο μεγάλο coupe, τη Σειρά 8 της BMW και ετοιμάζει δίπορτη Panamera.

Advertisement
Advertisement

 

Η αποκάλυψη θα γίνει μέσα στο 2020 σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που αφορούν στη διάθεση της Porsche να βάλει ανταγωνισμό απέναντι στη Σειρά 8 της BMW. Για το λόγο αυτό οι φήμες που δεν διαψεύδονται από την εταιρεία, έχουν φουντώσει σχετικά με τη σχεδίαση της δίπορτης Panamera. Η μεγάλη Porsche είναι η προφανής επιλογή για την εταιρεία προκειμένου να παρουσιάσει ένα grand coupe με διάταξη καθισμάτων στην καμπίνα 2+2.

Advertisement
Advertisement

Με βάση αυτές τις φήμες, υπάρχουν πολλά ψηφιακά σκίτσα που αφορούν το μοντέλο και πως θα μπορούσε να είναι. Κάποια από αυτά μάλιστα, είναι και αρκετά ρεαλιστικά (ενώ κάποια άλλα, απλά «δεν παίζουν»). Ο στόχος είναι να προσφέρει η Porsche ένα μεγαλύτερο από την 911 δίπορτο coupe και μάλιστα ακούγεται έντονα πως στο σχεδιαστήριο της εταιρείας εξετάζονται προτάσεις που αφορούν τόσο το coupe αμάξωμα, όσο και ένα cabrio (για το οποίο ωστόσο, δεν υπάρχουν αξιόλογα ψηφιακά σκίτσα).