Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Στοπ στη Singer με αφορμή το ACS (VIDEO)

Ελλάδα 20:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Στοπ στη Singer με αφορμή το ACS (VIDEO)

ΝΕΑ

Porsche: Στοπ στη Singer με αφορμή το ACS (VIDEO)

ΝΕΑ

Το ACS της Singer, προκάλεσε την αντίδραση της Porsche η οποία οδήγησε σε διαμαρτυρία για τη χρήση του λογότυπού της, οδηγώντας την πρώτη στην αφαίρεση των φωτογραφιών του νέου της δημιουργήματος από το site της.

Advertisement
Advertisement

Η Singer έχει αφαιρέσει το ACS από το site της και τη σελίδα της στο Facebook, αφού η Porsche διαμαρτυρήθηκε για τα μεγάλα γράμματα «Porsche» πάνω στο αμάξωμα.

Η χρήση του ονόματος της Porsche αλλά και του λογότυπου πάνω στο πρωτότυπο ACS (All-terrain Competition Study)έφερε την αντίδραση της Γερμανικής εταιρείας που ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη Singer, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η απαίτηση της Porsche για αφαίρεση όλων των λογοτύπων, είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση των φωτογραφιών του πρωτότυπου της Singer από το site αλλά και τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche μέσω εκπροσώπου, έκανε την εξής δήλωση στο Carscoops για το θέμα: «Είμαστε ευτυχείς που έχουμε μια αυξανόμενη κοινότητα ενθουσιωδών φίλων των μοντέλων της μάρκας μας. Μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι τόσα πολλά αυτοκίνητα Porsche που κατασκευάστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες, παραμένουν στο δρόμο και εξακολουθούν να προσφέρουν οδηγική απόλαυση. Ταυτόχρονα, έχουμε ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας, να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα της Porsche -σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από εμάς- μπορούν να αναγνωριστούν με σαφήνεια και ευκολία. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από μεμονωμένα εξαρτήματα ή ρούχα στα οποία χρησιμοποιείται το όνομα της εταιρείας μας, έως και ολόκληρα αυτοκίνητα. Αυτό γίνεται μόνο σε προϊόντα που δημιουργήθηκαν ή έχουν άδεια από εμάς για να φέρουν το όνομα της Porsche».

Και το ACS δεν είναι το μόνο μοντέλο της Singer που φέρει ευμέγεθες το σήμα της Porsche ως λογότυπο με τη γραμματοσειρά και τις αναλογίες που το χρησιμοποιεί η εταιρεία. Πολλές από τις ρετρό 911 μετατροπές της εταιρείας εμφανίζουν το όνομα Porsche κάτω από τις πόρτες καθώς και πίσω. Το ACS είναι ένα κοινό concept μεταξύ των Singer Design και του Richard Tuthill και εμπνέεται από την 959 και την 911 Safari. Το αμάξωμα που έχει χρησιμοποιηθεί αρχικά, είναι από την 964 και ο κινητήρας είναι ένας boxer 6,6 λίτρων με απόδοση 450 ίππων. Η κίνηση μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς, μέσω σειριακού κιβωτίου, ενώ για την κατανομή της ροπής υπάρχουν τρία διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης (μπλοκέ).

Advertisement

Advertisement

Πηγή: Carscoops

Διαβάστε ακόμα:
Δημοπρασία για την εκπληκτική Porsche 911 Safari
Mια Porsche 356 “χτισμένη” σε πλαίσιο 911 SC!
H Singer έρχεται στην Ευρώπη!