Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Από το ταμπλό… στον καρπό (video)

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Από το ταμπλό… στον καρπό (video)

ΝΕΑ

Porsche: Από το ταμπλό… στον καρπό (video)

ΝΕΑ

Ο χρόνος για την Porsche, αλλά και γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι το σημαντικότερο στοιχείο. Έστω και ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος να είσαι, τότε είσαι ο νικητής.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche λοιπόν τοποθετεί στο Sport Chrono πακέτο των αυτοκινήτων της ένα αναλογικό χρονόμετρο στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας. Από εκεί, εδώ και αρκετά χρόνια πέρασαν και στον καρπό με αποτέλεσμα να το αποκτούν όσοι θέλουν να ξεχωρίζουν.

H νέα σειρά Porsche Design Sport Chrono Collection φέρει ένα μινιμαλιστικό σχέδιο στο χέρι του κάθε ενδιαφερόμενου. Ενσωματώνει την τεχνογνωσία και την απαράμιλλη ποιότητα σε ένα ρολόι χειρός. Για πρώτη φορά, εκτός από 42 mm, διατίθεται και σε 39 mm, ενώ ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από τιτάνιο.

Το Sport Chrono πακέτο και το ρολόι εντός της καμπίνας υπάρχουν σε πολλά μοντέλα της φίρμας όπως είναι η Porsche 718 Cayman GT4 RS. Να θυμίσουμε ότι αυτή κινείται από τον ατμοσφαιρικό 6κύλινδρο σε σειρά 4λιτρο κινητήρα της 911 GT3 που για την περίσταση παράγει 500 ίππους/450 Nm ροπής και στροφάρει έως τις 9.000 σ.αλ.

Advertisement
Advertisement

Το μοτέρ συνδέεται αποκλειστικά με ένα διπλοσύμπλεκτο αυτόματο κιβώτιο PDK με λειτουργία Launch control, το οποίο συνδράμει στην ολοκλήρωση του σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δλ., με την τελική να φτάνει τα 315 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Red Notice: Πόσα δευτερόλεπτα… έπαιξε η νέα Porsche Taycan; (video)
Η πυραυλοκίνητη Porsche Mission R με εξωφρενικές επιδόσεις (video)
Πώς στρίβει υπό πίεση η Porsche Taycan Cross Turismo; (+video)

Advertisement