Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche 911 έκρυβε μία έκπληξη στον κινητήρα της

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche 911 έκρυβε μία έκπληξη στον κινητήρα της

ΝΕΑ

Porsche 911 έκρυβε μία έκπληξη στον κινητήρα της

ΝΕΑ

Μία μεγάλη έκπληξη έκρυβε μία Porsche 911 Targa 2.7 του 1974 στον χώρο του κινητήρα της. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο ύπαιθρο σε προάστιο της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

 

Είναι φυσικό ότι τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει πολύ καιρό ακινητοποιημένα στο ύπαιθρο να γίνονται σπίτια για «άγρια» ​​ζώα, αλλά εδώ έχουμε μία διαφορετική εικόνα η οποία δημοσιεύτηκε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από την Porsche Γενεύη και αποδεικνύει πως οι σκίουροι ξέρουν να ζουν στην Ελβετία. Όταν μάλιστα χρειαστεί να αποθηκεύσουν τροφή επιλέγουν κλασσικά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Στην πόλη που είναι διάσημη για τις τράπεζες της, οι σκίουροι έκαναν μία διαφορετική κατάθεση ή καλύτερα αποταμίευση και γέμισαν τον χώρο του κινητήρα μίας Porsche 911 Targa του 1974 με καρύδια (πολλά). Γνωρίζουμε ότι οι Ελβετοί έχουν ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης, αλλά το γεγονός ότι οι σκίουροι της χώρας χρησιμοποιούν μία κλασική Porsche 911 ως αποθήκη τροφίμων, μας ξεπερνάει και ανεβάζει επίπεδο στην πολυτέλεια.

Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες, αλλά όταν οι… διασώστες απομάκρυναν την Porsche από τον χώρο στάθμευσης, είχαν μία πήραν μια έκπληξη όταν άνοιξαν το καπό του κινητήρα. Παρά τα… καρύδια, όλα φαίνονται να είναι σε καλή κατάσταση εκτός από τον σχεδόν θαμμένο από τα κινητήρα. Εάν τα τρωκτικά δεν συνόδευαν τους ξηρούς καρπούς, με καλώδια από το ηλεκτρικό σύστημα, τότε υπάρχει περίπτωση το μοτέρ να δουλέψει (μετά από μια μικρή τρυφερή φροντίδα). Το χρώμα και η αφαιρούμενη οροφή φαίνονται σε καλή κατάσταση, οπότε πιθανότατα το αυτοκίνητο να ήταν κάτω από κάλυμμα.

Advertisement

Η Targa είναι μία ιδιαίτερη Porsche, η οποία ήταν ανοιχτή μόνο πάνω από τα δύο καθίσματα και δημιουργήθηκε ως λύση για την αγορά των ΗΠΑ.Η αυτοκινητοβιομηχανία πίστεψε ότι οι προτεινόμενες απαιτήσεις ασφάλειας από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας της Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA) θα έκαναν δύσκολη (αν όχι αδύνατη) την πώληση ανοιχτών αυτοκινήτων εκεί. Το όνομα «Targa» προήλθε από τον αγώνα Targa Florio στη Σικελία της Ιταλίας, όπου η Porsche είχε αρκετές νίκες μέχρι το 1973.

Advertisement