Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πονάς; Δεν οδηγείς!

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πονάς; Δεν οδηγείς!

ΝΕΑ

Πονάς; Δεν οδηγείς!

ΝΕΑ

Ποιος ανάμεσά μας δεν έχει κάποια στιγμή υπέρ-εκτιμήσει τις δυνατοτήτές του; Η αντίστροφα, υποτιμήσει τις συνέπειες σε περίπτωση που δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στο βαθμό που πρέπει;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Η ουσία όμως είναι πως υπάρχουν περιπτώσεις που τα παραπάνω παθήματα μπορούν απλά και χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες να γίνουν μαθήματα, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικά!

Αυτή η σκέψη, αυτή η σκληρή αλήθεια στριφογυρνούσε στο μυαλό μου όταν στο πλαίσιο της δοκιμής διαρκείας του Citroen Grand C4 SuperTourer, αναγκάστηκα κάποιες μέρες να μπω στα πιτ!

Advertisement
Advertisement

Τι κι αν μιλάμε για ένα από τα πιο άνετα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους; Τι κι αν εξοπλίζεται από πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων που αποτελούν φύλακες αγγέλους στο δρόμο;

Κάποια πράγματα πρέπει να τα αντιλαμβάνεται ο οδηγός. Και να τα αντιλαμβάνεται εγκαίρως. Θα ομολογήσω πως εγώ καθυστέρησα. Έκανα μία επιπλέον διαδρομή που μπορεί να ήταν φαινομενικά απλή και να αποδείχθηκε και τέτοια, όμως σε περίπτωση ανάγκης, δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στο 100%.

Περισσότερα, στο instagram video που ακολουθεί…

Advertisement