Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται το Volkswagen Jetta του Fast&Furious

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται το Volkswagen Jetta του Fast&Furious

ΝΕΑ

Πωλείται το Volkswagen Jetta του Fast&Furious

ΝΕΑ

Το Volkswagen Jetta που πρωταγωνίστησε στο Fast&Furious είναι σίγουρα το πιο διάσημο και ίσως το πιο ακριβό που μπορείτε να βρείτε σε όλο τον πλανήτη και μπορεί να γίνει δικό σας.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Την τελευταία φορά που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε δει το φως της δημοσιότητας ήταν πριν από περίπου τρία χρόνια σε δημοπρασία της Barrett-Jackson όπου είχε πωληθεί έναντι 42.000 δολαρίων. Σήμερα λοιπόν το Jetta του Fast&Furious εμφανίζεται και πάλι σε μια δημοπρασία, αυτή τη φορά της Luxury Auto Collection με την τιμή εκκίνησης όμως να έχει εκτοξευθεί στα 99.900 δολάρια.

Αναμφίβολα οι άνθρωποι του οίκου δημοπρασιών είναι σίγουροι πως το αυτοκίνητο θα πιάσει εύκολα αυτή την τιμή καθώς είναι πολλοί οι εύποροι φανατικοί θαυμαστές της ταινίας που θα θελήσουν να το αποκτήσουν.

fast-and-furious-jetta-for-sale45654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα Jetta του 2000  αμερικάνικων προδιαγραφών με 2λιτροι turbo κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων. Η πιο μεγάλη αλλαγή που έχει γίνει αφορά την προσθήκη ενός ρολμπάρ, μπακετ καθισμάτων και τιμονιού της Sparco ενώ στο ταμπλό έχουν προστεθεί διακόπτες για την απελευθέρωση Νίτρου στον κινητήρα που βέβαια δεν έχουν κάποια πραγματική χρήση καθώς τοποθετήθηκαν μόνο για την κινηματογράφηση της ταινίας.

fast-and-furious-jetta-for-sale45654harpi640