Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται το αγωνιστικό Ford Falcon του Mr. Bean

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται το αγωνιστικό Ford Falcon του Mr. Bean

ΝΕΑ

Πωλείται το αγωνιστικό Ford Falcon του Mr. Bean

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία της Silverstone Auctions θα βρεθεί το αγωνιστικό Ford Falcon που ανήκει στη συλλογή του διάσημου βρετανού ηθοποιού και γνωστού για την αγάπη του στο αυτοκίνητο, Rowan Atkinson

Advertisement
Advertisement

Έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει τον Rowan Atkinson μέσα από τον κωμικό ρόλο του ως Mr. Bean όμως ο βρετανός ηθοποιός είναι γνωστός τους κύκλους των petrolhead και για την λατρεία που έχει για το αυτοκίνητο.

Σε αρκετούς αυτή η αγάπη του Mr. Bean έγινε γνωστή από την είδηση σχετικά με ατύχημα που είχε με την σπάνια και πανάκριβη McLaren F1 που έχει στην κατοχή του και με την οποία έχει μάλιστα εμπλακεί σε ατύχημα δύο φορές. Ωστόσο ο βρετανός είναι αρκετά έμπειρος οδηγός με αρκετές συμμετοχές και σε αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων όπως αυτοί του Goodwood Revival και του Silverstone Classic.

Rowan Atkinson Ford Falcon

Advertisement
Advertisement

Σε πολλούς από αυτούς έχει βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού Fold Falcon του 1964 το οποίο είναι μέρος της πλούσιας συλλογής του αυτοκινήτων από το 2006. Είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIA για ιστορικά αγωνιστικά και προέρχεται από μια συνολική ανακατασκευή μετά το ατύχημα που είχε το 2014 στο Goodwood. Σε αυτή εκτός από την επισκευή του αμαξώματος έγινε και πλήρης ανακατασκευή του V8 κινητήρα και έτσι πλέον το αυτοκίνητο που συνοδεύεται και από μια ιδιαίτερα πλούσια προίκα ανταλλακτικών είναι έτοιμο για να βρει τον επόμενο ιδιοκτήτη του. Θα είναι μεταξύ των αυτοκινήτων που θα δημοπρατηθούν από την Silverstone Auctions στις 27 Μαρτίου και υπολογίζεται πως η τιμή πώλησης που θα πιάσει θα κυμαίνεται μεταξύ 55.000 και 65.000 λιρών.

Rowan Atkinson Ford Falcon

Διαβάστε επίσης
Η Ford Mustang Mach-E σε νέες περιπέτειες (video)
Μόνο με V8 η Ford Mustang στην Ευρώπη
Το επόμενο Ford Ranger θα έχει plug-in υβριδική έκδοση