Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται στο ebay πινακίδα «A8HNA» σε τιμή-ρεκόρ!

Ελλάδα 17:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται στο ebay πινακίδα «A8HNA» σε τιμή-ρεκόρ!

ΝΕΑ

Πωλείται στο ebay πινακίδα «A8HNA» σε τιμή-ρεκόρ!

ΝΕΑ

Μια μοναδική πινακίδα που αναγράφει «A8HNA» (Αθήνα) έχει βγάλει προς δημοπρασία στο γνωστό μας ebay ο κάτοχός της που είναι κάτοικος Μεγάλης Βρετανίας, αντί του μάλλον… εξωφρενικού ποσού των 21.000 ευρώ. Διαβάζοντας λοιπόν την σχετική αγγελία για τη δημοπρασία, ο κάτοχός της ο οποίος κατοικεί στην πόλη Σάλφορντ της Μεγάλης Βρετανίας, αναφέρει ότι η εν λόγω πινακίδα είναι καταχωρημένη και πωλείται κανονικά, αφού αυτή τη στιγμή δεν συνοδεύει κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζοντας μάλιστα με άκρως γλαφυρό τρόπο την περιγραφή του προς πώληση αντικειμένου του, ο –κατά τα φαινόμενα– Έλληνας ιδιοκτήτης αναφέρει ότι όποιος την αποκτήσει θα έχει στα χέρια του το «Ιδανικό δώρο για οποιαδήποτε Ελληνίδα μάνα, αδελφή, σύζυγο ή κόρη», αφού στα 25 χρόνια που την κατέχει η πινακίδα αυτή τραβάει τα βλέμματα όπου και εάν βρεθεί στην Ελλάδα ή τη Μεγάλη Βρετανία.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο ποσόν που ζητά για όποιον ενδιαφέρεται να την αποκτήσει, αυτό είναι μάλλον εξωφρενικό, αφού όπως αναγράφεται στην αγγελία η δημοπρασία ξεκινά από τις 19.000 λίρες Μεγ. Βρετανίας ή 21.143 ευρώ.

Με 8 ημέρες να απομένουν μέχρι το τέλος της και καμία προσφορά έως και αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές να έχει καταγραφεί, μάλλον η κατά τα άλλα ευφάνταστη αυτή πινακίδα θα μείνει απούλητη παρά την ευρηματικότητα του ιδιοκτήτη της…

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ την αγγελία της πινακίδας.

A8HNA2