Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλήθηκε η Porsche turbo του Denzel Washington (+video)

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλήθηκε η Porsche turbo του Denzel Washington (+video)

ΝΕΑ

Πωλήθηκε η Porsche turbo του Denzel Washington (+video)

ΝΕΑ

Έχασε από τον Will Smith το Όσκαρ καλύτερου ανδρικού ρόλου και ο Denzel Washington, όμως κέρδισε 365.000 ευρώ από την διαδικτυακή δημοπρασία της Porsche 911 Turbo του 1997, που είχε στο γκαράζ του. Η πώληση έγινε μέσω του site «Bring-a-Trailer».

Advertisement
Advertisement

Η μαύρη με μαύρο εσωτερικό η Porsche 911 Turbo αγοράστηκε καινούργια από τον ηθοποιό και έχει “γράψει” μόλις 29.000 χλμ.

Πριν την ιντερνετική πώληση η 911 Turbo δέχθηκε και ένα λεπτομερή καθαρισμό, από την «I AM Detailing» την οποία μπορείτε να δείτε στο YouTube. Ξεκινώντας με ξηρό πάγο, η κάτω πλευρά του αυτοκινήτου επανήλθε με μαγικό τρόπο σε κατάσταση… εκθεσιακού χώρου χωρίς να καταστραφεί κανένα από τα αρχικά χρώματα ή το υπόστρωμα.

Advertisement
Advertisement

Χρόνια βρωμιάς εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και τα εξαρτήματα της ανάρτησης από αλουμίνιο μετατράπηκαν από μαύρα και βρώμικα  σε καθαρά και γυαλιστερά. Η προστατευτική μεμβράνη βαφής στο πίσω φτερό είχε φύγει, δείχνοντας πώς το απροστάτευτο χρώμα ξεθωριάζει με τα χρόνια. Για τη διόρθωση της βαφής, η ομάδα των ειδικών της «I AM Detailing» χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα και η επιφάνεια έγινε σαν καθρέφτης. Εξαρτήματα όπως οι προβολείς και τα πίσω φώτα αφαιρέθηκαν για το γυάλισμα ξεχωριστά.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, τα καθίσματα πλύθηκαν με ηλεκτρική σκούπα, καθαρίστηκαν και προστατεύονται με επίστρωση Swissvax Leather Milk. Οι τροχοί ψεκάστηκαν  με ξηρό πάγο και «φόρεσαν» ένα σετ καινούργιων ελαστικών. Η 911 Turbo (993)  κινείται από ένα υπερτροφοδοτούμενο 3600 κ.εκ. επίπεδο εξακύλινδρο (flat-six), που αποδίδει 408 ίππους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Jenson Button πουλάει την Porsche 911 turbo του
Η υπέροχη Porsche 964 Turbo της Ares Design
Οδηγούμε 5 από τα καλύτερα supercar

Advertisement