Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Bronco ως Arctic Truck

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Bronco ως Arctic Truck

ΝΕΑ

Το νέο Ford Bronco ως Arctic Truck

ΝΕΑ

Το νέο Ford Bronco είναι ένα από τα πιο ικανά off-roaders της αγοράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να… βελτιωθεί. Έτσι η Abimelec Design το μετέτρεψε (εικονικά) σε Arctic Truck.

Advertisement
Advertisement

Σας ξεκαθαρίζουμε πως αυτή η… ιδέα της Abimelec Design είναι καθαρά μία πρόταση την οποία η Ford δεν έχει εγκρίνει και πολύ πιθανόν να μην γνωρίζει

 

Από τότε που ξεκίνησαν οι παραδόσεις του Bronco στους πελάτες, έχουμε δει αρκετές εταιρείες aftermarket να λανσάρουν ιδέες και λύσεις για να κάνουν καλύτερο αλλά και σίγουρα πιο… άγριο το off-roader της Ford. Ωστόσο, δεν έχουμε δει κάποιο βελτιωτή να κάνει το Bronco σε Arctic Truck στυλ όπως η Abimelec Design .

Advertisement
Advertisement

Δημιουργώντας το απόλυτο Ford Bronco, ο σχεδιαστής προσπάθησε να φανταστεί πώς θα έμοιαζε το Bronco με αυτές τις προδιαγραφές. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Arctic Trucks τροποποιεί τα pickup και τα off-roaders για να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες της Αρκτικής.

Για να δημιουργήσει αυτή την απόλυτη έκδοση του Bronco που μπορεί να βαδίζει μέσα στο βαθύ χιόνι, ο καλλιτέχνης rendering πρόσθεσε ένα σετ από τεράστια «φτερά» στο χρώμα του σώματος που πρέπει να παραδεχτούμε ότι φαίνονται όμορφα. Η αλλαγή τους επιτρέπει την τοποθέτηση ενός νέου πακέτου τροχών και ελαστικών με στόχο την τη βελτίωση της πρόσφυσης.

Advertisement

Έχουν γίνει μερικές άλλες αλλαγές. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας νέος εμπρός προφυλακτήρας με εργάτη. Η Abimelec Design έχει επίσης δώσει νέα χρώματα και συνδυασμούς όπως το μπλε με κόκκινες πινελιές, συμπεριλαμβανομένου του σήματος Bronco στο μπροστινό μέρος.

Advertisement

Αν και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν θα κατασκευαστεί ποτέ ένα Bronco όπως αυτό, η Ford αποκάλυψε πρόσφατα το νέο Bronco Raptor που υπόσχεται να προσφέρει ακόμη πιο εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement