Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα συνεχίσουν με βενζίνη Mustang και Bronco

Ελλάδα 6:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα συνεχίσουν με βενζίνη Mustang και Bronco

ΝΕΑ

Θα συνεχίσουν με βενζίνη Mustang και Bronco

ΝΕΑ

Η Ford Ευρώπης από το 2030 θα έχει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα για να εμπορεύεται, κάτι που δεν θα ισχύσει όμως και για την αγορά των ΗΠΑ, όπου τα Bronco και Mustang θα έχουν βενζινοκίνητες εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο CEO της Ford, Jim Farley, επιβεβαιώνει πως τα μοντέλα που θα συνεχίσουν με κινητήρες εσωτερικής καύσης, είναι τα πλέον εμβληματικά της μάρκας, όπως τα Bronco και Mustang.

Οι λάτρεις των παραδοσιακών κινητήρων, θα έχουν στο μέλλον κάποιους λόγους παραπάνω για να χαμογελούν, τουλάχιστον στην αγορά των ΗΠΑ. Εκεί όπου τόσο το νέο Bronco, όσο και κάποιες εκδόσεις της Mustang, θα είναι διαθέσιμα στο μέλλον με κινητήρες βενζίνης. Καθώς η Ford στην Ευρώπη από το 2030 θα έχει μόνο ηλεκτρικές προτάσεις, δύο από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας θα είναι διαθέσιμα με βενζινοκίνητες εκδόσεις στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση του Bronco, η εταιρεία επιβεβαίωσε έμμεσα την ύπαρξη μιας PHEV έκδοσης, ενώ αντίστοιχα, και για τη Mustang «διέρρευσε» από έναν μηχανικό πως θα υπάρξει υβριδική εκδοχή, τόσο με τον Ecoboost των 2,3 λίτρων, όσο και για το μεγαλύτερο V8 σύνολο των 5,0 λίτρων. Ειδικά για το τελευταίο, η Ford έχει ήδη προχωρήσει στην κατοχύρωση της «πατέντας για τη χρήση δύο ηλεκτρικών κινητήρων με τον V8 κινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο το πόσα ημιφορτηγά Ford F έχουν κατασκευαστεί (+video)
Νέα Mustang GT3 από την Ford Performance
Το πανίσχυρο Bronco Raptor έβαλε δύσκολα στους μηχανικούς της Ford

Advertisement

 

 

Advertisement