Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τανκ πατάει αυτοκίνητο με οδηγό (+video)

Ελλάδα 1:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τανκ πατάει αυτοκίνητο με οδηγό (+video)

ΝΕΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τανκ πατάει αυτοκίνητο με οδηγό (+video)

ΝΕΑ

Τανκ συντρίβει πολιτικό αυτοκίνητο στο προάστιο Ομπολόν του Κιέβου. Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια της εισβολής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία

Advertisement
Advertisement

 

Το τεθωρακισμένο όχημα κινούμενο με ταχύτητα φαίνεται να γλιστρά στρίβει εμπρός από το αυτοκίνητο και το… πατά.

Σε video που αναρτήθηκε στο Twitter, τα πλάνα από το περιστατικό έδειξαν ότι το στρατιωτικό όχημα  δεν σταμάτησε εμπρός από το αυτοκίνητο και συνέχισε. Οι παραβρισκόμενοι έσπευσαν στο σημείο για να εντοπίσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα παγιδευμένη στα συντρίμμια.

Advertisement
Advertisement

Το Ρωσικό τανκ τύπου 9K35 Strela-10 με πυραυλικό σύστημα εδάφους-αέρος μικρού βεληνεκούς πλησίασε γρήγορα το αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση και ξαφνικά έστριψε προς το μέρος του, δίνοντας στον οδηγό λίγο χρόνο να αντιδράσει. Το στρατιωτικό όχημα προσέκρουσε μετωπικά στο ΙΧ και πέρασε πάνω του, συνθλίβοντάς το κάτω από το βάρος του, προτού συνεχίσει την πορεία του.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία, όπως ένα τσεκούρι και έναν λοστό, μια ομάδα ανδρών προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, ώστε να μπορέσουν να σώσουν τη γυναίκα, η οποία είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητο που έχει σχεδόν καταστραφεί ολοσχερώς. Αν και η διάσωση της γυναίκας δεν καταγράφηκε στο βίντεο, οι αναφορές ανέφεραν στη συνέχεια ότι οι παραβρισκόμενοι κατάφεραν να την βγάλουν χωρίς τραυματισμό.

Advertisement

Οι φωτογραφίες δείχνουν το κατεστραμμένο όχημα, το οποίο ισοπεδώθηκε εντελώς από το τανκ. Η γυναίκα λογικά έπεσε στο κάθισμα του συνοδηγού για να αποφύγει να συνθλιβεί από την οροφή. Τη γυναίκα μετέφεραν σε νοσοκομείο του Κιέβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να «τινάξει στον αέρα» την ηλεκτροκίνηση!
Πάνω από 100.000 Ουκρανοί έχουν τραπεί σε φυγή
F1: Τέλος στο Grand Prix της Ρωσίας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία;

 

Advertisement