Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Polaris RZR με κινητήρα Tesla (+video)

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Polaris RZR με κινητήρα Tesla (+video)

ΝΕΑ

Polaris RZR με κινητήρα Tesla (+video)

ΝΕΑ

Η οδήγηση των side by side, όπως το Polaris RZR είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Αν θέλετε να κάνετε το RZR ακόμα πιο συναρπαστικό αλλάξτε του το μοτέρ. Τι θα λέγατε για ένα ηλεκτρικό;

Advertisement
Advertisement

Ένα Polaris RZR με κινητήρα Tesla με πάνω από 300 ίππους ακούγεται σαν την απόλυτη έκρηξη.

Στην κανονική του μορφή, αυτό το RZR RS1 έφυγε από το εργοστάσιο με έναν δικύλινδρο κινητήρα 1000 κ.εκ. που αποδίδει περίπου 100 ίππους. Αυτή είναι μια καλή απόδοση για ένα όχημα αυτού του μεγέθους/βάρους, η οποία το κάνει ιδανικό για οδήγηση σε χώμα και άμμο. Ωστόσο, κάποιοι θέλουν κάτι παραπάνω, που έρχεται με τη μορφή του ηλεκτροκινητήρα των Tesla και δύο μπαταριών από ένα Toyota Prius.

Advertisement
Advertisement

Το Polaris έχει πάρει σχεδόν 200 επιπλέον κιλά κατά τη μετατροπή του σε ηλεκτρικό. Βέβαια τώρα αποδίδει 303 ίππους και 501 Nm ροπής στο πίσω τροχούς. Αυτά είναι στοιχεία που ταιριάζουν περισσότερο σε ένα σπορ αυτοκίνητο και ένα βίντεο από τη δοκιμή RZR στο δυναμόμετρο δείχνει πόσο δυνατό έγινε. Στην Αμερική τα side by side έχουν γίνει μόδα και μάλιστα μπορούν να βγάλουν πινακίδα κυκλοφορίας και να κινηθούν στον δρόμο. Αυτό δεν ισχύει για το ηλεκτρικό Polaris RZR, το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορο από το κανονικό.

Η Polaris δεν κατασκευάζει προς το παρόν την ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της, αν και έχει κάνει την είσοδό της στον κόσμο των ηλεκτρικών ATV με το μικρότερο Ranger EV, με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 30 ίππων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ATV της Polaris στην υπηρεσία των κομάντος του στρατού
Ο Lewis Hamilton στην έρημο με ένα Polaris (vid)
Polaris Slingshot για ειδικές καταστάσεις