Live Κίνηση
Περισσότερα
PODCASTS

Podcast: Αναλύουμε τα δεδομένα για την φόρτιση

Ελλάδα 6:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Podcast: Αναλύουμε τα δεδομένα για την φόρτιση

PODCASTS

Podcast: Αναλύουμε τα δεδομένα για την φόρτιση

PODCASTS

Τα δεδομένα σε ότι αφορά την φόρτιση των ηλεκτρικών και των plug in υβριδικών οχημάτων έχουν αλλάξει άρδην. Αναλύουμε τα πάντα για αυτά.

Η… πρίζα και στο αυτοκίνητο έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Πλέον οι πωλήσεις των ηλεκτρικών και plug–in υβριδικών μοντέλων, είναι τόσες, που ολοένα και περισσότεροι αναζητούν τη σωστή επιλογή φόρτισης. Άρα και φορτιστών.

Ακόμα περισσότερο οι επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν να αυξήσουν το «πράσινο αποτύπωμα» που αφήνουν στο Ελληνικό επιχειρείν και κατά προέκταση στην κοινωνία. Ταυτόχρονα διευκολύνουν και τους πελάτες τους προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να φορτίσουν τα BEV και PHEV τους την ώρα που κάνουν τις αγορές τους ή που συναντώνται με φίλους και γνωστούς αξιοποιώντας το χρόνο τους.

Φυσικά υπάρχουν και κίνητρα προκειμένου οι υποδομές φόρτισης να διευρυνθούν ακόμα περισσότερο και με τη σειρά τους να ενισχύσουν τη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης. Ο νέος νόμος για την ηλεκτροκίνηση θέτει προϋποθέσεις και προδιαγραφές, ενώ δίνει και οικονομικά κίνητρα στις επιχειρήσεις.

Στο συγκεκριμένο Podcast ρωτάμε τα πάντα τους ειδικούς της Blink, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Καλή ακρόαση!

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Podcast: Η απάτη με τα γυρισμένα χιλιόμετρα στα μεταχειρισμένα
Podcast: Τα πάντα για το νέο Hyundai Kona
Podcast: Micromobility, η τάση μιας νέας εποχής

Advertisement
Advertisement